Impulzivno razkošje: Marc Jacobs Decadence

5

Marc Jacobs Decadence je povabilo, da se potopite v svet razkošja. Drzen dizajn, glamurozna stvaritev in revolucionarna zasnova dišave. Dizajn z navdihom v eni od ikonskih Marc Jacobs torbic. Decadence dviguje duha Marc Jacobs dišav na povsem nov nivo razkošja.

marc_jacobs_decadence_adriana_lima

marc_jacobs_decadence_editorialDišava je delo mojstrice Annie Buzantian. Decadence je razkošen čuten lesen vonj. Parfum naravnost ujame strastno naravo sočne italijanske slive, zlat žafran in žameten iris. Srce se bohoti v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina. Seksi tekoč jantar in topel papirusov les ustvarita prefinjeno dišavo s podpisom glamurja.

Dizajn – deklaracija glamurja. Decadence je pameten in modno dovršen odgovor estetskim kreacijam Marca Jacobsa. Dekadentno ženstvena steklenička ima navdih v eni od njegovih večnih klasik med torbicami. Barvna paleta bogatih smaragdno zelenih barv z eksotičnim pitonskim pokrovčkom. Zlata veriga in črn svilnat cof. Novodobni glamur, bogati materiali, opojni detajli. Prvovrstna prefinjenost; tudi v zunanji embalaži z razkošnim žametom in zlatim logotipom – temno zelena škatlica, ki jo želimo otipati.

Oglaševanje s fotografom Stevenom Meislom in supermodelom Adriano Limo v glavni vlogi. Dekadentno zapeljivo.

Na voljo kot Eau de Parfum v 30 ali 50 ml steklenički.

 

5 KOMENTARJI

  1. Hvala za odgovor. Komaj čakam, da ga testiram. Po opisu sodeč je krasen in se nadajem, da bo tudi na “prvi voh” takšen, ker dosedanji M.J. parfumi mi nekako ne sodijo.

  2. Po informacijah dobavitelja bo parfum na policah konec novembra – začetek decembra, sigurno v Mullerju (verjetno pa še po ostalih trgovinah z Marc Jacobs parfumi). Cena za 30 ml = 55 eur, 50 ml = 85 eur

    Je pa tudi v živo prekrasen ;)

PUSTI SPOROČILO

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: