Impulzivno razkošje: Marc Jacobs Decadence

5

Marc Jacobs Decadence je povabilo, da se potopite v svet razkošja. Drzen dizajn, glamurozna stvaritev in revolucionarna zasnova dišave. Dizajn z navdihom v eni od ikonskih Marc Jacobs torbic. Decadence dviguje duha Marc Jacobs dišav na povsem nov nivo razkošja.

marc_jacobs_decadence_adriana_lima

marc_jacobs_decadence_editorialDišava je delo mojstrice Annie Buzantian. Decadence je razkošen čuten lesen vonj. Parfum naravnost ujame strastno naravo sočne italijanske slive, zlat žafran in žameten iris. Srce se bohoti v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina. Seksi tekoč jantar in topel papirusov les ustvarita prefinjeno dišavo s podpisom glamurja.

Dizajn – deklaracija glamurja. Decadence je pameten in modno dovršen odgovor estetskim kreacijam Marca Jacobsa. Dekadentno ženstvena steklenička ima navdih v eni od njegovih večnih klasik med torbicami. Barvna paleta bogatih smaragdno zelenih barv z eksotičnim pitonskim pokrovčkom. Zlata veriga in črn svilnat cof. Novodobni glamur, bogati materiali, opojni detajli. Prvovrstna prefinjenost; tudi v zunanji embalaži z razkošnim žametom in zlatim logotipom – temno zelena škatlica, ki jo želimo otipati.

Oglaševanje s fotografom Stevenom Meislom in supermodelom Adriano Limo v glavni vlogi. Dekadentno zapeljivo.

https://www.youtube.com/watch?v=xTuQUSy4muI

Na voljo kot Eau de Parfum v 30 ali 50 ml steklenički.