Illamasqua v Sloveniji

0

Ljubljana, 4. julij – danes se je v avli Mestnega muzeja Ljubljana prvič v Sloveniji predstavila britanska znamka ličil Illamasqua, svetovni fenomen, ki kljubuje stereotipom, izpodbija vsiljene definicije lepote ter spodbuja individualnost in svobodo izražanja.

Visokokakovostna in drzna ličila v tujini navdušujejo tako kozmetično in modno industrijo kot tudi vse posameznike, ki želijo poudariti lastno lepoto skozi prefinjene teksture in široko paleto barv.

Illamasqua dogodek

Illamasqua je praznovanje resnične lepote. Brez meja, preprek in prepovedi. Neodvisna od starosti, spola in barve kože. Lepota ni ekskluzivna, niti namenjena izključno izbranim.

Illamasqua dogodek

V središču Ljubljane smo danes lahko spoznali britansko znamko ličil Illamasqua, ki temelji na čaščenju drugačnega, nekonvencionalnega in pristno umetniškega. Skozi njene barvite zgodbe, drzne ideje in vrhunske proizvode, ki slovijo po visoki pigmentaciji, obstojnih barvah in prefinjeni teksturi, sta nas popeljali Lorella Flego, modna poznavalka in voditeljica dogodka, ter Ivana Bilandžija Billy, ena najvplivnejših vizažistk današnjega časa in nepogrešljiv del kreativne ekipe Illamasqua.

Illamasqua dogodek

Illamasqua, ki je bila razglašena za najpomembnejšo znamko ličil v zadnjih 20 letih, je rezultat partnerstva s Kryolanom, vodilnim podjetjem v proizvodnji pigmenta in barvil. S popolnoma novo formulacijo na svetovnem kozmetičnem tržišču se je želja po ustvarjanju izjemno kakovostnega in vzdržljivega make upa prelila v resničnost.

Illamasqua dogodek

Illamasqua je osebnostno močno in jasno stališče. Simbol strpnosti. Praznovanje posebnosti. Samozavestna izjava o sebi in lastni osebnosti. Drzne si biti drugačna in izziva ustaljene trende.

Illamasqua predstavitev

Za znamko stoji izjemno uspešna ekipa poslovnih ljudi, ki jih povezujeta strast in kreativnost, ki ne poznata niti pravil niti meja. Jasna vizija uspeha je tako združila največje avtoritete modne in kreativne industrije, to so: Julian Kynaston, ustanovitelj in lastnik najvplivnejše neodvisne britanske marketinške agencije “Propaganda”, Joseph Corre, ustanovitelj vodilne modne znamke spodnjega perila “Agent Provocateur”, sin svetovno poznane modne oblikovalke Vivienne Westwood in managerja Sex Pistols Malcoma McLarena, ter Alex Box, vizažistka št. 1 v modnem svetu, neprestano prisotna v editorialih vseh vplivnih modnih publikacij po vsem svetu: Vogue, Numero, i-D, Dazed and Confused, Another Magazine, V itd.

Illamasqua dogodek

Svetovni fenomen je kmalu postal prva izbira mnogih svetovnih zvezd, kot so Sienna Miller, Lady Gaga, Lily Allen, Adele, Vivienne Westwood, Nicole Scherzinger in drugih.

Illamasqua dogodek

Dogodek, ki je v starodavno Turjaško palačo privabil vse navdušence lepote in mode, je napovedal prihod edinstvene britanske znamke na slovenska tla, saj bomo lahko od danes naprej izdelke Illamasqua našli na policah trgovin Müller v Ljubljani (Čopova, BTC, Rudnik), Celju, Novem mestu, Mariboru in Kopru.

Illamasqua dogodek

„Vi ste popolni takšni, kot ste v resnici. Poudarite svojo edinstvenost in individualnost s pomočjo ličil.“

Postreženi smo bili s šampanjcem in okusno tortico, po predstavitvi pa pohiteli na Čopovo pobrskat med police. Žal vseh izdelkov še ni bilo na voljo, prvi vtisi pa so zelo obetavni. Ličila nudijo odlično pigmentiranost, zanimive kompozicije pigmentov v senčilih in širok nabor odtenkov rdečil, primer-jev in pudrov.

Illamasqua ima poleg dekorative v svojem asortimanu tudi parfume; o enem smo na Ars Cosmetici že pisali: “Strup kot parfum” ali Illamasqua Freak Extrait de Parfum

Temo Illamasqua lahko spremljate tudi na forumu.