Illamasqua Sacred Hour

0
Illamasqua sacred hour kolekcija

Illamasqua predstavlja novo kolekcijo ličil. Sacred hour je tvoj čas. Na plano spusti svojo notranjo bojevnico, z jutrom objemi nove začetke in s sončnim zahodom ponovno prižgi plamen v svojem srcu. Vase vsrkaj elemente narave, poudari svoje vrline in izrazi samo sebe. Poišči ves svoj pogum, modrost in moč, ki jo poseduješ.

Sacred hour kolekcija vsebuje nova kremna rdečila, četvorček senčil, laka za nohte, rdečilo za ustnice, umetne trepalnice in korektorje za pod oči.

Rdečilo za ustnice

Dolgo obstojno rdečilo s kremno, matirano teksturo omogoča vsestranski videz, ki pooseblja tvojo notranjo moč in simbolizira osvoboditev in samozavest. Na voljo v odtenku Shared – rdeče vijolična. Cena 21,98 €.

Reflection paleta senčil

Vsi osnovni elementi narave, združeni v eno samo, čudovito paleto. Vodoodporna formula, svilnata tekstura in lesketajoči zaključek za naravni ali intenzivnejši videz. Dolgo obstojna in enostavna za uporabo. Z neskončnimi možnosti kombiniranja ta vsestranska senčila vedno znova pišejo čisto svojo, mistično zgodbo. Odtenki senčil v paleti so Precipice – nežna limona, Acute – zamolklo rjava, Graphica – grafitno siva in Grey Dart – toplo bronasta. Cena 45,24 €.

Umetne trepalnice Lush Lash

Očarljive, peresno lahke umetne trepalnice za dovršen in dramatični pogled. Cena 19,29 €.

Rdečilo Velvet Blusher

Izkusi nepričakovane razsežnosti z dvema novima, sijočima kremnima rdečiloma za ličnice. Velvet Blusher na plano izvabi naravni sijaj in se v trenutku prilagodi teksturi kože. Z dvema dopolnjujočima se odtenkoma poskrbi za svež, dolgo obstojen in matiran zaključek tvojega ličenja. Na voljo v odtenkih Sleek – mračno koralna in Peaked – mračno rožnata. Cena 23,95 €.

Skin Base Lift korektor za pod oči

Lahek, sijoč korektor za brezhiben videz kože, ki s poudarjenimi toplimi toni breskve laska vsem kožnim odtenkom. Hitro vpojna podlaga izravnava nepravilnosti in vidno osveži problematični predel okrog oči. Za njegovo dodatno osvetlitev poljubno kombiniraj katerokoli podlago Skin Base Lift z odtenkom White Light. Na voljo v sedmih odtenkih: White Light, Light 1, Light 2, Medium 1, Medium 2, Deep 1, Deep 2. Cena 21,29 €.

Lak za nohte

Dva dopolnjujoča se odtenka upodabljata bistvo zore in mraka. Dolgo obstojna in vzdržljiva, navdih za svoj mistični videz jemljeta iz mlečnega leska kristalov in sijaja kremena. Na voljo v odtenkih Facet – kristalno siva in Hemlock – mlečno opalno zelena. Cena 19,29 €.

Leže se prepustim vsem elementom.

Moj duh lebdi, prebujen bolj kot kadarkoli poprej.

Surova moč narave.

Še vedno osvajam.

Močnejša. Vstanem zmagoslavno.

Sem duh zore in bojevnica mraka.

To je vesolje.

Jaz sem magija.

Dobrodošli v Sacred hour.