Healthie – super prehranska dopolnila

0
Healthie - prehranska dopolnila

Super hrana oziroma super živila so izredno bogata s hranili in imajo koristen učinek na zdravje in dobro počutje. Krepijo naš imunski sistem, ščitijo naše celice pred prostimi radikali, uravnavajo prebavo, spodbujajo delovanje srca in ožilja, uravnavajo telesno težo in še mnogo drugega. Najpogosteje se v kategorijo super živil uvrščajo različne jagode, oreščki, semena, raznobarvna zelenjava, stročnice, alge in gobe.

Super živila so bogata z vitamini, minerali, antioksidanti, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami, ki zmanjšujejo tveganje za nastanek bolezni, povezanih z neprimernim prehranjevanjem in nezdravim življenjski stilom.

V linijo superživil Healthie smo združili najboljše sestavine: alfalfa, kakavova zrna, capuacu, camu camu, ovseno travo, mangostin in še mnogo drugih. Žličko na dan si vmešajte v vaš dnevni obrok, smoothie ali sok in tako poskrbite za svoje zdravje.

V uredništvu Ars Cosmetice smo se navdušili nad Cupuacom, ki s svojo sestavo preganja utrujenost, krepi vezivna tkiva ter spodbuja obnovo kože in las. Vsebuje vitamine skupine B, polifenolne antioksidante, selen in kalcij. Je odličen naravni lepotni in krepitveni prašek, ki si ga vsakodnevno vmešate v sok ali hrano.

Recept za pripravo “super sladoleda” s Cupuacom:

  • 2 zamrznjeni banani
  • čez noč namočeni indijski oreščki
  • 1 zrel mango
  • voda, jogurt ali rastlinsko mleko
  • 1 žlička HEALTHIE BIO CUPUACU
  • agavin sirup ali kokosov sladkor po okusu

Banane narežete na kolobarje in jih zamrznete. Indijske oreščke namočite, najbolje je, če bodo namočeni čez noč, če nimate časa, vsaj nekaj ur, saj le tako naredijo kremasto maso, ko jih mešamo. Ko so banane in indijski oreščki nared, vse sestavine zmešamo v mešalniku do gladkega in maso postavimo v hladilnik … nato servirate v kozarce.

Nova linija izdelkov Healthie je na voljo v vseh Sensilab misli Zdravo trgovinah, izbranih prodajnih mestih in v spletni trgovini: Healthie – Si, kar ješ.