Zvišan pritisk in hitro bitje srce

Ars Cosmetica Forum OSTALO ZDRAVJE IN PREHRANSKA DOPOLNILA Zvišan pritisk in hitro bitje srce

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of S S 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4917
  Profile photo of scorpy
  scorpy
  Član

  Punce, se vi kaj bolj spoznate. Po operaciji hrbtenice se mi je pritisk kar povišal in srce mi zelo hitro bije. Veste kaj bi lahko stanje normaliziralo…stara sem šele 21 let? :scary:

  #117515
  Profile photo of gani
  gani
  Član

  Najbolje je da si meriš pritisk in če ga imaš res stalno visokega, pojdi do svoje zdravnice, da bosta skupaj to kontrolirali, pa če bo treba ti bo dala kake tablete.
  Samo ne čakaj prosim ker visok pritisk pušča posledice. Meni jih je pustil na ušesih, ker sem čakala predolgo z zdravljenjem :veryangry: Ti raje prej ukrepaj. :hiby:

  #117516
  Profile photo of S
  S
  Član

  Povišan srčni utrip je lahko posledica stresa, nepravilne prehrane, dehidracije in tudi nekaterih bolezni. Pogosto je npr. pri težavah s ščitnico in pri slabokrvnosti. Zviša se tudi ob jemanju poživil, torej kave, alkohola, fatburnerjev ipd.
  Vkolikor gre za zdravo osebo je ena od rešitev redna telesna aktivnost oziroma izboljšanje kondicije. To zelo upočasni utrip v mirovanju. :thumbsup:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico