Zumba

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of gregorkre gregorkre 4 let, 1 mesec nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6482
  Profile photo of freakica
  freakica
  Član

  Heila babe :cheer:

  Se opravicujem ce je podobna tema ze odprta…
  Ali hodi katera na zumbo? Ce ja, kam in kako se vam zdi? Ali je res taksna kot se vidi na raznih posnetkih, :3party: kjer se vidi samo miganje z ritami, boki ter “sejk-sejk” :lol1:
  Jaz bom ta teden zacela v MegaCentru Kranj, si bom kupila letno kombinirano karto in zacela zumbo in fitnesom pa kaksnimi drugimi skupinskimi vajami… Ali je katera vclanjena tu? Kako se vam zdi?

  #157712
  Profile photo of Kleopatra
  Kleopatra
  Udeleženec

  Hej,

  jaz hodim na zumbo, meni je to nekaj najboljšega kar se tiče rekreacije. je pa res ful poudarka na bokih in ritki :D shake that body :D super je, če ti sedejo latino ritmi ;)

  #157711
  Profile photo of Plain Jane
  Plain Jane
  Član

  Jaaaa, obožujem Zumbo! :dance1: Moram rečt, da tle sem se pa res našla. :yes:

  #157713
  Profile photo of Mojcaaa
  Mojcaaa
  Član

  Meni je zumba tudi ful všeč, lani smo jo občasno imeli tudi pri aerobiki…

  #157714
  Profile photo of Leaa
  Leaa
  Član

  Jaz imam doma cd-je in moram priznati, da ni meni najljubša vadba. :no: Res, da je zelo priljubljena vendar jaz se počutim, kot največji štor, ko opazujem punce na videu.

  #157716
  Profile photo of gregorkre
  gregorkre
  Član

  Super energična telovadba in prava izbera za vse tiste, ki želite shujšati!

  #157715
  Profile photo of Elle
  Elle
  Član

  Sem si prej na posnetkih že ogledovala kaj za enega čudeža je zumba, pa mi je bila kar zanimiva, pa glasba mi sede… In pred več kot dobrima dvema mesecema sem se vpisala še jaz. Imamo 2x tedensko in moram povedati, da se počutim kot prerojena po njej. Okej, ko gledam tam našo trenerko, kako miga z boki in ko sama sebe pogledam v ogledalo – hjoj, kot da bi se lomila. :blush1: Ampak nič zato, meni je všeč, pa vidim da tudi druge bolj tako tako migajo z boki. ;) Moram povedati, da prav komaj čakam, da grem zumbat. Škoda da je samo 2x tedensko, bi raje 3x, ampak se zgodi. :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico