VOLLARE JOY – Lak za nohte

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte VOLLARE JOY – Lak za nohte

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 6 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5449
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član


  Opis izdelka:
  Laki za nohte. Na voljo v več odtenkih.

  #130454
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Cena enega lakca je 0,9€, kar je super ugodno.

  Težko je pisati o njih na splošno, saj so si med seboj glede na odtenek zelo različni. Novejši odtenki so veliko boljši, bolj razgibanih barv. Konsistenca je vredu, potrebna sta dva sloja za lep in enakomeren nanos. Tudi čopič je pri novejših izdajah boljši, bolje oblikovan. Pri starih odtenkih je čopič debelejši in okoren, z njim je zelo težko lepo nanesti lak. Pri kar nekaj odtenkih je bila tudi gostota težava, saj so bili zelo gosti in se težko nanašali.

  Po moji oceni so lakci večinoma vredni svojega denarja. Kljub temu, da so malo tudi loterija, nakup priporočam, še posebej če je tisti odtenek dobil dobre ocene na arsu.

  Ocene ne morem podati zaradi različnosti od odtenka do odtenka.

  #130455
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Lakce sem kupila, ko so bili znižani. Za enega sem odštela okoli 0,5€, kar je zelo ugodno. Trenutno imam tri odtenke, a le dva sem poskusila. Laka sta bolj gosta in sem imela pri tem težave z nanosom. Čopič je majhen in nekoliko odebeljen na koncu, kar mi sploh ne odgovarja. So tudi zelo neobstojni, saj so na meni zdrželi samo en dan.

  V steklenički je 5ml. Normalna cena je okoli 0,9€. Nakup bom ponovila, saj je menda od laka do laka odvisna njegova kvaliteta. :unsure:

  2/5- za te lake, ki jih imam doma.

  #130456

  Tudi jaz sm se poslužila lakcov Joy. Do zdaj sm sprobala dva odtenka. Kupila sm jih, ko je v drogeriji TUŠ bil 50% popust na lakce, tako da sm zanj odštela slabih 50 centov. Redna cena je slab 1€.

  Flaška je majhna, vsebuje 5 ml laka, čopič je soliden, ne povzroča mi nobenih težav. Laka nista bila pregosta, sta pa bila zelo neprekrivna, tako da so potrebni trije nanosi, sušijo se zelo počasi. Obstojnost je nekaj srednjega, sama zelo pazim na nohte zato mi zdrži par dni. Vedno uporabim podlak Essence, saj mi omogoči lažje nanašanje laka. Nakup bom mogoče ponovila, če bom zasledila kakšen lep odtenek.

  3/5

  #130457
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tele znamke imam ene 4lake, vse sem kupila, ko je bila akcija na njih -50%, tako da so bili okoli 0.5Eur, kar je zelo malo.
  Z vsemi sem zadovoljna, obstojnost ni nek presežek, barve so ok, a za to ceno tudi nisem pričakovala nič boljšega.
  Nanašajo se lepo, čopič je dovolj širok, količine je okoli5ml.
  Flaška dobro tesni, je majhna, z belim pokrovčkom.
  Mogoče je malo nerodno, ker imajo slabo prekrivnost in je ponavadi za lep izgled potrebno nanesti kar 3sloje.
  3/5, saj so za to ceno ok :)

  #130458

  Lakce sem kupila iz radovednosti. Niso nek presežek, saj niso obstojni, težje se jih nanaša, saj se hitro zgostijo in posušijo,vendar so čisto ok za tako ceno.
  Nakupa ne bom ponovila, saj rajši dam še 50c in kupim Color & go od Essenca za isti denar.

  Ocena: 2/5

  #130459
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ti lakci so me razočarali na celi črti. :(

  Res je, da so poceni in da ni kaj veliko za pričakovati od njih, ampak, ker sem optimist, sem upala, da bodo vsaj za kakšno rabo. Ampak niso. :roll:

  Flaške so majhne in ne preveč privlačne. Vsebujejo 5ml lakca. Na voljo je kar precej barv, vendar so največkrat nametani v kakšni košarici in je že bolj loterija izbrskati kaj lepega. :luck:

  Nanašajo se zoprno, lisasto. Čopič je majhen in zelo težko je delati z njim.

  Cena je pod 1€.
  Nakupa ne bom več ponovila.

  Splošna ocena: 1/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico