Vodoodporna mineralna ličila?

Ars Cosmetica Forum DEKORATIVA NARAVNA IN MINERALNA LIČILA Vodoodporna mineralna ličila?

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Sasa Sasa 7 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4393
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Ker se bliza poletje (beri morjeee :silly: ) me zanima ali sploh obstaja vodoodporen MMU? Ugibam da ne :silly: zanimajo me predvsem sencke, a bi se to dalo kako naredit/spremenit mineralno sencko da bi bila vodoodporna? Ne rabi bit 100%, ker se itak ne potapljam ravno rada, se vseeno pa je smotano ce bi imela recimo ˝normalno˝ gor pa se malo pospricas in se vse razmaze :ermm:

  sicer sem na morju vecinoma brez Mujota, morda me pa letos zagrabi kaksen navdih tudi za na plazo :silly:

  #92568
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  če se ne motim ima Sweetscents neki vodoodpornega? vem da smo v eni temi to pisale…
  za senčke pa dvomim…

  #92569
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  tist puder vem ja :yes: samo pudram se res nikoli na morju (razen zvecer), jaz bi kaksno sencko (v barvi kopalkic :lashing: )

  #92570
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  V glavnem imam (kar se mineralov tiče) SS senčke (no, tudi kar nekaj drugih testerjev, ampak bi jih bilo morda treba najprej locirati, preden jih stestiram :lol1: ). Meni se zdi, da je vsak moj MU (kar se tile senčk) vodoodporen. Maskare pa nikoli ne uporabljam vodoodporne.

  SS vedno nanesem na podlago (UDPP), vedno fiksiram tudi svinčnik (na podlago, včasih čez suh nanos SS), nikoli ne uporabljam mokrega nanosa.

  Moj MU prenese tudi ekstremne razmere: 11 ali 12 ur po nanosu prenese tudi 45-minutni tek v poletni vročini (ko švicam kot konj, da mi vse teče), pa tudi kadar si doma umivam obraz s samo vodo MU (če neptejem maskare, ki ni vodoodporna), MU ostane BP. Se mi zdi, kot da se na vekah naberejo “kapljice” – če bi jih samo potapkala, bi MU ostal brezhiben. Šele z MU odstranjevalcem ali penicoza obraz pridem senčkam do živega …

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico