Vitiligo

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Maja11 Maja11 7 let, 1 mesec nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4083
  Profile photo of chica
  chica
  Član

  Tega problema sicer nimam jaz, ampak moja sestra. Vitiligo ima okrog oči in nekaj malega tudi okrog ust. Sedaj pa me zanima, če mi lahko svetujete, s čim si lahko to prekrije, ker jo resnično moti. Kupila je že sicer camouflagge cream od Artdeco-ja in pa puder Dermablend Vichy, ki naj bi bil zelo pigmentiran, ampak z izdelkoma ni najbolj zadovoljna. Za kakšen viden učinek mora nanesti oba izdelka, in to kar v velikodušni količini,vendar učinek ne traja dosti časa (v smislu da bi imela cel dan lepo prekrito). Torej, ali mi lahko priporočite kakšen dober in močno prekriven korektor/puder?Kmalu ima namreč rojstni dan in bi ji rada podarila nekaj učinkovitega, s čimer bi si vitilgo prekrila.

  Hvala!

  #69749
  Profile photo of Willow
  Willow
  Član

  Kaj pa npr. kaj od Coverderm? Dobi se tudi v Sloveniji, namenjena pa je prekrivanju opeklin, vitiliga, maternih znamenj, krčnih žil …

  #69750
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  meni se zdi Camouflage cream najbolj prekrivna stvar, kar sem jih preizkusila, sploh e jo zafiksiraš s pudrom v kamnu/prahu. Je pa res, da zna poudarit vsako gubico…in hitro je preveč vsega, tako da verjamem da ji ni najbolj všeč

  #69751
  Profile photo of chica
  chica
  Član

  Kje se pa kupi tale Coverderm?In ja res je, hitro postane vsega preveč…In potem si mora naličit ves obraz, če uporablja vse te stvari, čeprav ima drugače zelo lepo kožo.

  Hvala punce!

  #69752
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Tudi kolikor je meni znano, je najbolj prekrivna zadeva Coverderm – nekaj časa se ga pri nas ni dobilo, zdaj pa ga spet imajo v nekaterih lekarnah..v Lj vem za lekarno Prule.

  Sem še malo pobrskala po netu: naj bi ga imeli tudi v BTC-ju v trgovini Dimedias, lekarna Brod, v Mariboru lekarna Lah, v Celju lekarna pri teatru, v Izoli lekarna San Simon.
  Najbolje, da še prej po telefonu vprašaš..

  #69753
  Profile photo of chica
  chica
  Član

  Hvala Nina!

  #69754
  Profile photo of Maja11
  Maja11
  Član

  Coverderm prodajajo tudi na spletu, ČE SE KOMU NE DA GLIH U LEKARNO HODT.

  Link: http://www.moja-lekarna.com/c-245-coverderm.aspx
  :D: :flower1:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico