VITASKIN – Extra Mild Tonic

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki VITASKIN – Extra Mild Tonic

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of AnaMaria AnaMaria 8 let, 3 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3602
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Sestavine:
  Aqua, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Distillate, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Parfum, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA, Triethanolamine, CI 16255

  #23919
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Po sestavinah zgleda pomirjujoč, hamamelis ima adstringentno delovanje (oža pore) in je velikokrat tudi v izdelkih za nego aken (ta tonik je namenjen zreli koži in ima tu verjetno zaradi adstringentnega delovanja funkcijo, da kožo malo napne). Ker je tonik namenjen suhi, zreli koži, sklepam, da hamamelis ni v visoki konc. (na toniku je deklariran destilat hamamelisa). Barvilo (C.I:16255) pa tudi parfum sta, vsaj zame, nepotrebna.

  UPDATE: zdaj ga nekaj časa že uporabljam in mu dajem oceno nekaj srednjega- osnovno funkcijo tonika opravi, tudi občutek na moji mešani koži je še kar..ampak od tonika pričakujem več..pa še malo mu zamerim dodatek parfuma in barvila.

  #23920
  Profile photo of AnaMaria
  AnaMaria
  Udeleženec

  Imam tale tonik, a nisem zadovoljna z njim. Zdi se mi zelo voden, nič konkretnega ni od njega. Morda me je L’0ccitanov oljčni tonik tako razvadil, da mi v promerjavi z njim prav nobeden ni dober.
  Vitaskinovega sedaj uporabljam večinoma za moker nanos mineralnih senčk.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico