VICHY – Treatment Shampoo Anti-Dandruff Nourishing

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Šamponi VICHY – Treatment Shampoo Anti-Dandruff Nourishing

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5413
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  VICHY – Treatment Shampoo Anti-Dandruff Nourishing

  #130293
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ta šampon sem si kupila po priporočilu prijateljice, ki je frizerka. Ker mi prej noben drug šampon ni pomagal pri prhljaju, sem poskusila tega. To je verjetno že moja deseta flaška. :)

  Šampon je rumene barve in kremast. Lepo se peni, zato se ga bolj malo porabi. Vonj ni izrazit, vendar je nekaj posebnega. Prve štiri tedne se uporablja redno, potem pa le še enkrat na teden. To je do sedaj edini šampon, ki mi je pomagal pri prhljaju.

  Embalaža je praktična za doziranje in prenašanje. V embalaži je 200ml šampona. Kupila sem ga v lekarni, cena je pa malo čez 11€. Nakup bom vsekakor ponovila, saj je vreden svojega denarja. :thumbsup:

  5/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico