Uvozniki, distributerji … kozmetike na forumu

Ars Cosmetica Forum PRAVILA, OBJAVE, OGLASI FORUM IN PORTAL Uvozniki, distributerji … kozmetike na forumu

Ta tema vsebuje 23 odgovorov, ima 16 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 3 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6699
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Še enkrat napišem v tej temi, čeprav je to tudi v pravilih foruma – brez dovoljenja je vsem distributerjem, uvoznikom, proizvajalcem, PR predstavnikom itd. PREPOVEDANO sodelovati v njihovih temah na forumu.
  Kdor želi sodelovati, mora javiti na ars.cosmetica@gmail.com, kjer se lahko za to uradno dogovorimo. Tisti, ki bodo z Ars Cosmetico imeli dogovor za sodelovanje na forumu, se bodo na forum prijavili pod imenom znamke, ki jo predstavljajo – tako bo tudi vsem ostalim članom foruma znano in jasno, kaj so uradne informacije o novostih, izdelkih, akcijah itd. in da je tem članom to dovoljeno.

  Vse te člane, ki bodo imeli dogovor in dovoljenje, bom jaz napisala v to temo.

  #163309
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  prosim, če mi pomagate pri spodnji odločitvi oz. mi sporočite, kaj imate raje na forumu :)

  1. da se uvoznik/proizvajalec/distributer registrira na forum z imenom znamke in v temi na forumu piše informacije v zvezi s to znamko (v podpisu ima napisano, da piše od te in te znamke itd.)

  2. da ločimo sponzorirane forume in imamo potem za določene znamke dvojne teme; npr. temo v negi telesa o znamki XY, kjer pišemo samo me (ne pa tudi uvozniki/proizvajalci) in posebej temo v kategoriji sponzorirani forumu, kjer pišemo me + uvozniki/proizvajalci

  #163310
  Profile photo of Yulee
  Yulee
  Udeleženec

  Nimam blazno veliko prispevkov, ampak berem pa vsak dan ( :) ) in sem za prvo možnost.

  #163311
  Profile photo of nejko
  nejko
  Udeleženec

  Tudi jaz za prvo :)

  #163312
  Profile photo of anchek
  anchek
  Udeleženec

  Meni se tudi zdi prva opcija boljša.

  #163313
  Profile photo of S
  S
  Član

  Prav tako za prvo, se mi zdi bolj praktična. :)

  #163314
  Profile photo of LiiLii
  LiiLii
  Član

  Meni bi najbolj pasalo takole:

  tema 1 – mnenja uporabnic, kjer komentiramo uporabnice in znamka, s tem da znamka ne ‘smeti’ po temi z informacijami naštetimi v naslednjem odstavku

  tema 2 – tema npr. ‘novosti tepate’ znamke, kjer objavlja samo znamka in sicer novosti, sestavine, razne akcije, prodajna mesta, kako ali kje so na voljo testerji, torej to kar so več ali manj gola dejstva ampak nas vedno zanimajo; uporabnice imamo v tej temi blokirano komentiranje

  Zakaj tema 2 sploh? Pogrešam več ‘konkretnih’ informacij o izdelkih že v začetku, na živce mi grejo zgolj lepotne pr izjave ‘vsebuje bio eko bla bla bla’. V trgovini se mi tudi redko da prav pregledovat novosti in študirat sestavine in vem, da zamudim veliko novih izdelkov – slabe in dobre. Ok, to bi bilo meni zanimivo, nevem pa kaj boste ostale rekle. :yes:

  #163315
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  si me spomnila, da sem nekaj pozabila napisat: od uvoznika/distributerja bi bile samo informacije, nobenega “nabijanja” to je super oh in sploh, kupte naše extra top izdelke itd.
  informacije v smislu: popusti, novosti, kdaj kaj pride na police, sestavine, fotke, yt posnetke itd.

  hvala za mnenja :flower2:

  #163316
  Profile photo of Kristina
  Kristina
  Udeleženec

  Sem za drugo možnost. Da bi bilo jasno ločeno, kaj je sponzorirano. In res informacije, brez samohvaljenja :yes: . Me pa lahko komentiramo, sprašujemo … in oni tudi odgovarjajo na naša vprašanja.

  #163317
  Profile photo of Kleopatra
  Kleopatra
  Udeleženec

  Jaz sem za prvo možnost :)

  #163318
  Profile photo of Artemida
  Artemida
  Udeleženec

  Jaz sem tudi za prvo možnost – se mi zdi nepotrebno, da sta dve temi za isto stvar (to lahko predvsem zmede nove uporabnike…)

  #163319
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Tudi jaz sem definitivno bolj za prvo varianto. :yes:

  Če je registriran pod imenom te znamke in če bo to imel dodano še v podpisu, in če itak ne bo “smel” pisati ulala in ohtersploh stvari ter raznega nabijanja… se mi zdi boljše in bolj pregledno, če je vse skupaj v eni temi. Oni tam napišejo novosti… mi se razgovorimo… naša vprašanja… njihovi odgovori… vse na kupu in zato bolj pregledno in lažje. :lashing:

  #163320
  Profile photo of mademoiselleT
  mademoiselleT
  Udeleženec

  Tudi meni je boljša prva varianta – če bosta za vsako znamo dve temi, se hitro zgodi, da bi kdo pisal v napačno in bo zmeda. :think:
  Seveda sem za prvo varianto v primeru, da bo jasno “označeno” da je distributer/uvoznik – tako, kot je že bilo omenjeno, v podpisu – ampak ne z mini pisavo.
  Ali obstaja varianta, da so njihova imena obarvana z drugo barvo? Tako kot moderatorji, ampak pač z drugo barvo + napisano v podpisu, da gre za uvoznika. :lashing: Da res ne more nihče spregledat… :lol1: Sicer se nič ne spoznam na upravljanje foruma, tole sem se čisto slučajno spomnila. :luck:

  #163321
  Profile photo of Kleopatra
  Kleopatra
  Udeleženec

  Dobra ideja tole, da so označeni z drugo barvo :)

  #163322
  Profile photo of junija
  junija
  Član

  Tudi jaz sem za prvo opcijo :thumbsup:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico