URBAN DECAY – Eyeshadow Primer Potion

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči URBAN DECAY – Eyeshadow Primer Potion

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4941
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  URBAN DECAY – Eyeshadow Primer Potion

  #117928
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Primer sem kupila zaradi splosnega navdusenja nad njih.

  Embalaza je plasticna, sicer lepa, dokaj prakticna za doziranje, vendar ima to pomanjkljivost, da tudi ko zgleda, da ga je zmanjkalo, v embalazi ostane se kar nekaj izdelka, ki pa ga z gobico ne dosezemo vec in ce ga zelimo porabiti do konca, moramo embalazo nazalost prerezati :unsure:

  Primer je kozne barve, srednje goste konsistence, maze se lepo, na veki se nekako zlije z barvo koze.

  Uporabljala sam ga v kombinaciji z mineralnimi in navadnimi sencami. Nimam pretirano mastnih vek in kvalitetne sencke mi tudi brez primerja zdrzijo kar nekaj casa in vecina se mi jih ne nabira v gubo.

  Primer je izpolnil svojo nalogo in podaljsal obstojnost senckam (v primerjavi z uporabo brez primerja so na mestu ostale se enkrat dlje), MU je tudi po npr. 5ih urah izgledal, kot da je pravkar nanesen, ce pa sem si ga nanesla zjutraj se je proti veceru ze poznalo, da ni ravno svez, kar pomeni da celodnevne obstojnosti nazalost pri meni ni bilo, vsaj ne v taksni meri kot bi si zelela.

  Primer barve sencke ne ubije vendar je prav tako ne polepsa, v ta namen je potrebno uporabiti se kaksno kremno sencko. Blendanje je otezeno, vendar vseeno mogoce.

  Nasplosno gre za dober izdelek, ki se vam ga splaca preizkusiti, vendar po mojem mnenju na zelo mastnih vekah ne bo ravno blestece opravil svoje naloge.

  Za primer sem odstela pr. 15€, kupila sem ga na ebayu in glede na majhno porabo (imela sem ga vsaj pol leta) se mi cena ne zdi pretirana.

  #117929
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Primer sem kupila na Ebayu za 25$. Cena je visja sploh glede na to, da je v redni prodaji v USA 17$. Realno gledano je v bistvu cena OK, saj se ga ne porabi veliko.

  Embalaza je lepa, z palcko z gobico na koncu. Gobica je ukrivljena, menda za lazje doseganje ostanka primerja. Pa kaj se. Meni je tako vlecenje palcke ven nekoliko nerodno, toda sem se hitro privadila.

  Embalaza ima res velik minus in namrec ta, da 1/3 izdelka ostane vedno notri razen ce embalazo prerezemo in premestimo izdelek v kaksno drugo posodico. Meni se zdi da je to grozljiv minus!

  Primer je bolj redek (sama sem prej uporabljala CS Eye Poxy ki je bil gost), maze se lepo in je nekaksne rumenkasto kozne barve.
  Po nanosu lepo izenaci ten veke.

  Sama ga uporabljam z mineralnimi senckami ter tudi navadnimi.
  Njegov najvecji minus je ta, da sencke s shimrom enostavno ubije. Shimer se ne prikaze razen ce damo res 3kg sencke gor! Tudi blendanje je otezeno, toda se vedno mogoce.

  Z mokrim nanosom senck se bolje odreze, saj se shimer solidno prikaze.

  Kar se obsojnost tice. Sencke mi same ne zdrzijo vec kot par ur, kajti imam mastne veke. Vedno se mi zavlecejo v gubo ali se hujse popolnoma izginejo.

  S tem primerjem in suho sencko mi zdrzi make up cel dan, toda na koncu dneva izgleda utrujeno, nekoliko zdelano. V gubo mi na sreco ne hodi vec nic, tako da to mu stejem v velik plus. Senck ne naredi bolj intenzivnih, shimer ubije pa tudi kaksne duochrome sencke ne izpadejo lepo na njemu.

  Moker nanos senck zivljensko dobo podaljsa, pa tudi barve so potem bolj intenzivne in na koncu dneva se niti ne pozna, da so ze veliko ur na vekah.

  Primer je boljsi od CS Eye Poxy, toda ima tudi precej pomanjkljivosti.

  Sama ga nanesem z aplikatorjem in potem zblendam s prstom. Enkratni potisk palcke v posodico je dovolj za obe veki, oziroma dva za obe. Vcasih aplikator pobere cisto prevec primerja, vcasih pa popolnoma premalo. Moti me tudi da aplikator pobere primer samo na eni strani gobice, na drugi strani je pa gobica skoraj suha?!

  Izdelek je OK, toda ni nek presezek. Na mojih mastnih vekaj se OK obnese toda lahko bi bil boljsi. Zaenkrat si zasluzi 4/5 tock kajti nisem se nasla boljsega primerja.

  Brala sem, da je Eden boljsi od tega saj naj ne bi ubil shimmra. Porocam, ko porabim svojega.
  Sumim da ga bom imela vsaj eno leto saj se ga porabi izredno malo.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico