TRACEY GURLEY BATH & BODY – Pink grapefruit milo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Čiščenje telesa TRACEY GURLEY BATH & BODY – Pink grapefruit milo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5170
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  [velikost_slike=600,400:1nz4o2b2]http://ny-image2.etsy.com/il_fullxfull.123878034.jpg[/velikost_slike:1nz4o2b2]

  [url=ttp://ny-image2.etsy.com/il_fullxfull.123878034.jpg:1nz4o2b2]vir[/url:1nz4o2b2]

  sestavine:

  saponified oils of palm, coconut, olive, almond, & castor, therapeutic grade pink grapefruit essential oil, and French pink clay

  #120497
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Milo sem kupila za probo, ko sem kupovala balzame za ustnice.

  Pakirano je v plasticni vrecki, s katero si pri shranjevanju in transportu ne moremo kaj dosti pomagat, zato ga jaz shranjujem na lesenem podstavku za milo, s sabo pa ga ne nosim.

  Ima izrazit povnj po grenivki, kislo-grenek s pridihom sladkobe, res popolnoma enako kot bi vonjala svez pink grapefruit, kar mi je izredno vsec.

  Milo uporabljam za telo in pri tem se dobro obnese. Po telesu imam normalno kozo in milo mi je ne izsusi, med tusiranjem mi disi cela kopalnica, vonj se na kozi ohrani se kar nekaj ur po tusiranju (vendar je po uporabi res nezen).

  Dobila sem kar zajeten kos mila, ki sem ga narezala na manjse koscke, ker mi ga je tako lazje uporabljati in reze se z navadnim kuhinjskih nozem brez tezav. Ob stiku z vodo se ne topi takoj oz. se topi sele ob stiku s kozo, kar je super, saj ga tako res zelo malo porabim. Po kozi se lepo razmaze in jo dobro ocisti.

  Cena je 6USD+ postnina, kar niti ni tako malo, vendar mi je zaradi vonja tako vsec, da ga bom verjetno se kupila.

  Priporocam vsem z mastno, mesano ali normalno kozo po telesu, suho pa bo verjetno izsusil, ce zelite milo z res avtentincnim vonjem pink grapefruita!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico