Tin Oxide (kositrov dioksid)

Ars Cosmetica Forum SPLOŠNE TEME O KOZMETIKI SESTAVINE V KOZMETIKI Tin Oxide (kositrov dioksid)

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Gejba Gejba 8 let, 2 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
  • Avtor
    Prispevki
  • #3794
    Profile photo of Nina
    Nina
    Upravitelj

    Gejba – odgovarjam na vprašanje :) :

    INCI ime je Tin Oxide – kositrov dioksid, številka CI 77861.
    V kozmetiki se uporablja kot abraziv, za pufranje, za opalescentni videz in za uravnavanje viskoznosti.
    Ni posebnih omejitev glede njegove uporabe.

    #44437
    Profile photo of Gejba
    Gejba
    Upravitelj

    Zlata si. :hug:

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico