THE SHE SPACE – Powder Pigments

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči THE SHE SPACE – Powder Pigments

Ta tema vsebuje 7 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 7 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4530
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  THE SHE SPACE – Powder Pigments
  Fotografijo je prispevala *Fleur*

  #99308
  Profile photo of darkrose
  darkrose
  Član

  Navdušena sem nad temi senčkami saj jih najraje uporabljam :D: Obstojnost je odlična in tudi izbira je zelo velika. Cena je pa tudi zelo nizka.

  5/5

  #99309
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Torej, te mineralne senčke se dobijo preko spleta, sampli se dobijo za 0.5$, full size v lončku pa za 4 – 4.5$. Sama jih imam zelo veliko in sem skoraj nad vsemi navdušena. Finost je pri vseh zelo dobra, nanos je zato super gladek, poleg tega so zelo dobro pigmentirane. Na voljo je ogromno odtenkov različnega izgleda-takšne s šimrom, bleščicami, iredescentne, mat itd.
  Mislim, da se dobi za vsak okus nekaj, najbolj všeč pa mi je to, da lahko poskusimo ogromno količino senčk za poceni denar. Meni takšna velikost samplov najbolj ustreza, saj se jih rabi tako ali tako zelo počasi, privoščim pa si jih lahko ogromno. Toplo priporočam.

  Ocena;5/5.

  #99310
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Tudi jaz imam kar zajetno število TSS senčk (samo samplov, ki so res ugodni, kot je napisala darksome in tudi zelo velikodušno napolnjeni in zato ob takem številu različnih barv, kot jih imam jaz, trajajo celo večnost).
  Njihove iridescentne senčke so res nekaj posebnega, prav tako šimraste, medtem ko tiste mat bolj malo uporabljam (se mi zdi da z njimi oči ne zasijejo tako kot bi morale).
  Pri teh senčkah je zanimivo to, da jih imam res kar velik kup (števila na srečo ne vem :silly: ) a niti 2 nista podobni ali celo enaki. Vsaka je nekaj posebnega.

  So res fine, super pigmentirane, pri šimrastih šimer ni prevelik in moteč, nanašajo se super, o obstojnosti pa ne vem če lahko govorim, ker spodaj vedno uporabim primer in tako senčke zdržijo tudi 12ur brez težav.

  Brez pomisleka jih ocenim z najvišjo oceno :dance1:

  #99311
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  Vsekakor gre za ene boljših mineralnih senčk. Imajo široko paleto barv in finišev, tako da se najde kaj za vsakogar. So fino mlete.

  Sama običajno naročam sample. Niso zelo poceni, so pa vredni denarja. Vrečke samplov so zelo nepraktične (razen če potujete, v tem primeru pridejo pa še kako prav), zato si jih presipam v lončke.

  Veke se super oprimejo celo brez primerja, ampak običajno jih brez primerja tako ne uporabljam.

  So mi zelo všeč in ko porabim stare zaloge, jih gotovo spet naročim.

  Priporočam.

  Ocena: 5/5

  #99312
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Se ene izmed mojih najljubsih mineralnih senck :lashing:

  Embalaza:
  – testerji so v vreckicah
  – normalna velikost pa v plasticnih lonckih s pokrovckom na navoj, moji so brez sitka in razlicno napolnjeni, pri nekaterih se je sencka kar vsula ven ko sem jo prvic odprla, pri drugim pa je bil loncek napolnjen nekje do 3/4.
  Doziranje je enako enostavno/tezko kot pri ostalih mineralnih senckah, ko se enkrat navadimo, s tem nimamo vec tezav.

  Nanasam jih z razlicnimi copice, glede na potrebo in nanos je enostaven (copic vedno tapkam ob veko, nikoli ne drgnem), sencke so izredno fino mlete, vecina je lepo pigmentiranih in res fantasticnih barv.
  Izbira odtenkov je ogromna, prav tako razlicnih finishev (mat sencke mi niso vsec, se mi zdi da so tudi slabse mlete), veliko je omejenih kolekcij, tako da bo vsaka zagotovo nasla nekaj zase.

  Obstojnost je enako kot pri vseh mineralnih senckah, brez podlage slaba, ob uporabi primerja pa kar nekaj ur.
  Blendajo se lepo, uporabne so tudi kot liner, super se nanasajo tudi z mokrim copicem.

  Cena je pod 1USD za tester in trenutno od 2 do 2,5 USD za full size sencko, saj gre vecina iz prodaje, kar je zelo malo (tudi postnina je nizka) tako da vsem ljubiteljicam mineralnih senck priporocam nakup!

  #99313
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Zahvaljujoč prijaznim arsovkam sem tudi jaz ujela zadnji vlak in si naročila nekaj senčk TSS. Embalaža vseh je mali plastičen lonček s pokrovčkom na navoj, brez sitka. Embalaža je priročna, edino pri odpiranju se lahko zgodi kakšna nesreča, če nismo najbolj pazljivi.

  Same senčke so odlične. Tudi jaz nimam mat senčk, ampak samo šimraste. Zdijo se mi odlično pigmentirane in fino mlete. Nanos je enak kot pri vseh mineralnih senčkah, nanašam jih s čopičem.

  Še posebej me je navdušila barva vsake posamezne senčke, sploh odsevi. Pri večini se da doseži različne stopnje intenzivnosti glede na način nanašanja in slojenje.

  Temnejše senčke velikokrat uporabim tudi kot liner, se mi zdi da mi ne povzročajo težav, tudi če jih uporabljam tako, da kdaj zaidejo v oči.

  Ocena 5/5

  #99314
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Tudi jaz se morem zahvaliti zanje samo prijazni Darksome. :flower1: Trenutno imam 2 full size senčki. Nad njima sem popolnoma navdušena. Imajo pestro izbiro barv. Moji sta zelo dobro pigmentirani. Nanos je popoln in niti malo problematičen. Nanašam ju s čopičem. Imam samo šimraste. Obstojnost je zelo dobra, saj mi ob uporabi primerja, zdrži tudi cel dan.

  Pakirane so v lonček z navojem. Zelo malo se jih porabi, zato se jih ima kar dolgo. Vsekakor so vredne svojega denarja in bi jih takoj ponovno kupila, če bi še dobila priložnost za to. :)

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico