SUNDANCE – mleko po sončenju Apres Lotion (dm)

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Kozmetika za in po sončenju Nega po sončenju SUNDANCE – mleko po sončenju Apres Lotion (dm)

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3618
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Glede na sestavine prve verzije:
  Tale losjon za nego po sončenju je dobil oceno “zelo dobro” na nemškem öko-testu. Katere parametre so testirali in kaj vse je vplivalo na oceno, ne vem. Gledano sestavinsko- ima dobre sestavine, nima pa odlične kombinacije sestavin, ki bi si jih želeli v takšnem izdelku.
  V plus mu štejem vitamin E in pantenol in sta “must have” tako za izdelke za po sončenju kot tudi za izdelke za sončenje. Pozitivni sta seveda tudi vsebnosti aloe in bisabolola; aloe bi lahko bilo malo več. Vsebuje konzervanse in parfum. Glede priporočila tega izdelka: od tega izdelka bo koža imela korist: v smislu povečane obnove, antioksidantnega delovanja, zmanjšanja rdečine. Vendar bi sama izbrala kaj sestavinsko še bolj ugodnega- z več aloe, z malo manj/drugimi konzervansi in brez parfuma.

  Fotografijo je prispevala Tassa

  #24004
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  jaz sem letos poleti uporabljala tale losjon, moj ima aloe vero takoj na drugem mestu.

  losjon mi je bil super, ker je razdraženo kožo lepo pomiril, po parih nanosih pa je tut rdečica izginila. tudi vonj je tak blag, prijeten. edino kar me je motilo je bilo to, da se ni dobro vpil v kožo, ampak je pustil tak rahlo lepljiv film na koži.

  #24005
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  No, sledi še ocena tega losjona.

  Jaz imam doma ta veliko embalažo in je bila 30% znižana (DM), tako da sem za njo plačala nekaj čisto malega (mislim, da malo čez 1€).
  Z losjonom sem zadovoljna. Imam tistega, ki ima na drugem mestu aloe vero.
  Nanaša se zelo fajn, je glih prave konsistence. Moja koža ga kar posrka, še posebej, če se namažem po sončenju. Jaz ga uporabljam tudi drugače, ko nisem na soncu, namesto drugega losjona.

  Vonj ima prijeten in cena je smešno nizka.

  Vsekakor priporočam nakup.

  Splošna ocena:
  5/5

  #24006
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  :photo:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico