Suki v oddaji Oprah Show

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 8 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3732
  Profile photo of lukav
  lukav
  Član

  Vsi, ki ste zamudili kozmetiko Suki na Oprah Show v sredo popoldne, si lahko v četrtek, 6.11.2008, ogledate ponovitev na POP TV, ob 10:50 dopoldne.

  Gostji oddaje sta igralki Julia Roberts in njena prijateljica, pisateljica Sophie Uliano, avtorica knjige Gorgeously Green, ki predstavita številne nasvete za bolj zdravo, zeleno in zadovoljno življenje.

  Oddajo priporočamo, če vas zanima biološko pridelana hrana za dojenčke, otroke in odrasle, domači recepti za izpiranje pesticidov s sadja in zelenjave, kompostiranje, recikliranje odpadkov, varčevanje z energijo, parabeni, aluminij v antiperspirantih in seveda naravna kozmetika (le-ta je na vrsti proti koncu).

  Predstavljeni sta dve znamki naravne kozmetike, Dr Hauschka in kozmetika Suki (v oddaji je prikazana Velvet Facial Creme, vlažilna krema z liposomi in antioksidanti, s protivnetnim delovanjem, primerna za mešano/mastno kožo).

  Če niste rojeni pod srečno zvezdo in v četrtek dopoldne ne morete gledati televizije, si posnetek oddaje lahko kadarkoli ogledate na spletni strani Sophie Uliano:
  http://www.gorgeouslygreen.com/appearances.php
  (Appearence: The Oprah Show – April 22, 2008).

  #38542
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Pogledala filmček :) ..sem sicer zelo za zeleno, ekološko..ampak v te črve me pa nihče ne prepriča :lol1:

  #38543
  Profile photo of lukav
  lukav
  Član

  @nina wrote:

  Pogledala filmček :) ..sem sicer zelo za zeleno, ekološko..ampak v te črve me pa nihče ne prepriča :lol1:

  nekatere stvari moraš enostavno … verjeti :)

  #38544
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  :lol1: ..v črve verjamem..v zemlji in naravi izven mojega stanovanja :P

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico