SUBRINA RECEPT – Šampon za mastne lase

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Šamponi SUBRINA RECEPT – Šampon za mastne lase

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5400
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  SUBRINA RECEPT – Šampon za mastne lase

  #130245
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Šampon sem po pomoti kupila, saj se mi je mudilo in sem namesto za prhljaj vzela tega. Imam suho lasišče s prhljajem, lase se mi pa dokaj hitro mastijo, zato sem ga poskusila.

  Šampon se lepo peni in zato ga bolj malo porabim. Vonj ima osvežilen po citrusih, kar meni zelo odgovarja. Sama ob uporabi nisem opazila, da bi se mi lasje kaj manj mastili.

  Embalaža je priročna za doziranje in prenašanje. Stane okoli 2€, kar je pa ugodno. Sama nakupa ne bom več ponovila, saj imam raje njihov šampon proti prhljajem. Verjetno bi bolj odgovarjal tistim, ki imajo probleme z mastnim lasiščem.

  4/5

  #130246
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Imam zelo mastne lase in ta šampon jih dobro umije in jih ne obteži. Tako da lahko rečem, da dobro opravi svojo nalogo. Ampak nič kaj ekstra posebnega v primerjavi z drugimi šamponi za mastne lase. :lashing:

  Je gost in rahlo zelene barve. Se zelo peni in je za uporabo dovolj majhno doziranje. Ima tudi zelo rahel in prijeten vonj po citrusih. Embalaža je primerna, pokrov je na poklop in se lepo odpre in dobro zapre.

  Cena je okrog 2,50€. Na voljo je v večini drogerij kot tudi v vseh večjih trgovinah.
  Nakup bom še ponovila.

  Splošna ocena: 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico