STEAMCREAM – večnamenska krema

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4951
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #117942
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama to kremo uporabljam za telo in lahko povem da je bozanska…
  Ob dotiku koze se prakticno stopi in izgine. Tekstura je kremasta, malce gostejsa toda na kozi je obcutek bozansko nezen.

  Vonj je umetno sivnkin, kar mi ni vsec, toda glede na to da jo vecinoma uporabljam za telo me to tudi ne moti.

  Na telesu imam normalno kozo. Uporabljam jo predvsem za predel stegna ter noge ter vcasih se trebuh in roke. Po nanosu je moja koza gladka in mehka, kar mi je se posebej vsec.

  Uporabljam jo pred spanjem, zvecer ko se spomnem da se moram se malo pocrtati. Vpije se izredno hitro ter ne pusca mastnih madezev.

  Embalaza je res lepa, toda nekoliko neprakticna in nehigienicna. Kremice se dobi v okrogli sktalici z raznoraznimi motivi. Skatlice so aluminijaste, tako da kakrsnakoli poskodba se pozna na povrsini v obliki izboklin, vdrtin ter prask.

  Sama imam dve kremi, eno za telo ter drugo za obraz. Za obraz sem jo uporabila samo enkrat in na moji mesani kozi ni bilo neprijetnih ucinkov. Koza je bila gladka, toda nekoliko mastna, tako da bom kar obe porabila za telo.

  Cena je £10.00 za 75g kreme, pri nas se je ne da dobiti. Cena se mi zdi solidna, ker je koncept dokaj nov (parna krema), ceprav je postnina draga tako da vse skupaj nanese kar nekaj denarja (postnina je £9.00).

  Je ena izmed boljsih krem za telo kar sem jih probala, tako da je cena upravicena. Druge kreme so bile premastne, ali pa so pustile obcutek izsusenosti na telesu ali rokah. Ta krema mi pusti krasen obcutek navlazenih rok, tako da sem razmisljala da bi jo uporabljala tudi v te namene, toda me je embalaza odvrnila od namena (zelo nehigienicna za nosit okoli).

  4/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico