SOPHYTO – Skin Energising High Potency Concentrate

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Serumi, olja, posebna nega SOPHYTO – Skin Energising High Potency Concentrate

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4609
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  #104645
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta serum sem si dolgo časa želela imeti, vendar me je malo ovirala cena. :P

  Najprej sem preizkusila eno ampulo, ki sem jo dobila zraven testerčkov in sem se takoj navdušila nad izdelkom.

  Seveda sem morala našparati in si privoščiti ful size (še v ampulah). Z nakup vsekakor nisem udarila mimo in sem še vedno zadovoljna uporabnica tega seruma.

  Uporabljam ga zvečer in mi je samostojno čisto dovolj. Kožo naredi mehko in gladko.

  Je tudi precej tekoče in vodene konsistence, tako da je pri doziranju pomembno, da paziš in da ne gre preveč izdelka iz ampule (verjetno je v novi embalaži lažje doziranje).

  Kupila sem ga v spletni trgovini in 5x5ml je stalo 27.90€.

  Nakup priporočam.

  Splošna ocena 4/5

  #104646
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Serum sem poizkusila v obliki testerja in naj najprej povem, da niti ne gre za pravi tester, saj sem na preizkus dobila kar dve ampuli (enaki kot na prvi sliki), mislim da je vsebina vsake nekje 5ml.
  Ampula je izredno prakticna za doziranje (ima miniaturen plasticen pokrovcek, ki se ga enostavno odstrani in pritrdi nazaj) in za transport (stalno sem jo tovorila v kozmeticni torbici pa se ni poskodovala, odprla,…). Mislim da je Sophyto menjal embalazo serumu in je zdaj na voljo v embalazi na pumpico, ki je verjetno prav tako zelo prakticna.
  Serum je tekoce konsistence, rahlo rjavkaste barve z vonjem po kvasu (ki mi ni motec). V kozo se izredno hitro vpije in jo pusti navlazeno in mehko, kar mi je zelo vsec. Uporabljala sem ga v kombinaciji z ostalimi Sophyto izdelki in kombinacija mi je bila na moji mesani kozi res izredno vsec, prav tako ucinek.
  Serum bom zagotovo kupila, trenutno imam se polovico ene ampule (ena mi je trajala priblizno 3tedne vsakodnevne uporabe zjutraj), ko mi jo zmanjka pa grem v nabavo :P

  Trenutna cena je 39,9€ (serum se po novem imenuje Multivitaminske kapljice) za 30ml kar je v bistvu kar veliko, vendar mislim, da rezultat, ki ga nudi, ceno upravici.

  Priporocam vsem z mastno in mesano kozo ter tudi za normalno in suho (pod kremo)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico