SOPHYTO – Purify&Energise super bioactive

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki SOPHYTO – Purify&Energise super bioactive

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4557
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Opis izdelka:
  Bio-aktivni tonik Purify&Energise. Adaptogeni in obnovitveni izvlečki organskih rastlinskih hranil nevtralizirajo nečistoče na površju kože ter uravnavajo prekomerno delovanje žlez lojinc, brez da bi poškodovali koži prijazno floro.

  Opomba:
  Ni več v prodaji.

  #101101
  Profile photo of Kristina
  Kristina
  Udeleženec

  S tem tonikom sem se srečala (kot z ostalimi Sophyto izdelki) na temle forumu (hvala, Nina) ob težavah z dermatitisom. Po preizkusu z vzorčki sem se odločila za nakup plastenke in ni mi žal. Ob uporabi Sophyto izdelkov sem tudi spremenila mnenje, da je škoda denarja za malo dražji tonik.
  Uporabljam ga zvečer po čiščenju z gelom in zjutraj pred nanosom seruma ali kreme. Tonik kožo dobro navlaži, osveži in seveda odstrani morebitne ostanke čistila. Vonj je prijeten, ne premočan, po zeliščih. Porabi se ga dokaj malo, tako da plastenka kar nekaj časa traja.
  Cena: 25,90 € za 250 ml

  Ocena: 4,5/5 (le višja cena malo zniža oceno)

  #101102
  Profile photo of Lyra
  Lyra
  Član

  Tale tonik sem preizkusila z vzorčki.
  Uporabila sem ga tako da sem z njim iz obraza očistila Sophyto čistilni gel.

  Odstranil je še zadnje morebitne ostanke nečistoč.
  Koža je po uporabi gladka, mehka in napeta vendar ne zateguje.

  Vonj je zelo prijeten in blag po nekakšnih zeliščih.

  Kupila sem veliko embalažo in jo bo z veseljem uporabljala. Tudi cena se mi ne zdi pretirana saj je resnično vreden vsakega evra.

  Ocena 5/5

  #101103
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Tonik sem do sedaj uporabljala samo v obliki testerjev, sem jih pa imela ogromno (za kaksne 3tedne redne uporabe). Tester je v obliki vrecice, meni je vsebina ene zadostovala za dva nanosa. Doziranje je neprakticno, je pa zato toliko bolj prakticno pri velikem pakiranju ;)

  Uporabljala sem ga v kombinaciji z ostalimi Sophyto izdelki (pena, polifenolne kapljice, serum in mega omegas krema) in rezultat na moji mesani kozi mi je bil zelo vsec, zato ga bom zagotovo kupila.

  Ima malo funky vonj, ki pa meni ni neprijeten in sem se ga hitro navadila, vpije se super, ne pusca nobenega filma, po nanosu mi koze ne zateguje, niti me ne pece.

  Cena je 25,90€ za 250ml kar niti ni tako malo, vendar se za tako kvaliteten tonik po mojem mnenju splaca placati malce vec, sploh ce zelimo uporabljati vse izdelke za nego od enega proizvajalca (kar je pri Sophytu zaradi Ph-ja kar logicno).

  Priporocam vsaj preizkus!

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico