SOLADEY ECO – Zobna ščetka

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega zob in ustne votline SOLADEY ECO – Zobna ščetka

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 6 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5128
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #120356
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Zobno scetko imam sicer zelo malo casa, ampak sem jo sprobala kar precej (prvotno navdusenje!).

  Sama zobna scetka ima srednje mehke scetine, s snemljivo glavo. Glava je majhna in prosojna.
  Estetsko ni najlepsa je pa zelo prakticna.

  Deluje na nekaksni kemicni reakciji med titaniumom, slino ter svetlobo tako da potrebujemo res mocno svetlobo (bolj kot je svetlo, bolj je ucinkovita) za krasen efekt.

  Sama jo uporabljam od enkrat do dvakrat na dan, brez zobne paste. Zvecer uporabljam navadno (Jordan Clean Between), ker nimamo ravno najboljsih luci v kopalnici tako da vem da efekt ne bi bil najboljsi.

  Zobno scetko splahnemo pod vodo, ter zgrdnemo jezik (dovolj je ze nezen pritisk, tako da je primerna tudi za tiste z obcutljivimi dlesnimi), nato jo ponovno splahnemo in ocistimo zobe.

  Priznam, da mi je bilo nenavadno da se ne uporablja zobne paste. Toda mi je tudi v bistvu vsec, ker potem mi ni treba skrbeti katero naj kupim ipd.

  Obcutek med scetkanjem je zanimiv, sicer se vecinoma nic ne cuti, toda vsake toliko sem cutila nekaksne ‘iskrice’ oziroma elektriko. Ne znam razloziti, toda ni bilo motece se manj pa bolece.
  Po ciscenju so zobje strasno cisti, gladki. Tudi po ciscenju zobna scetka se deluje, saj se naprej potekajo reakcije v ustih (se cuti malce kovinski okus, nic motecega). Zobje so super cisti, meni je tudi nekoliko zabarvanosti odstranilo, tisto ki bi cez cas postala zobni kamen.

  Zaenkrat mi je zobna scetka vsec, ce bo kaksna drasticna sprememba bom dopisala.
  Po uporabi jo splahnemo, ter obrisemo del pod glavo (glavo se lahko odstrani), ce imamo trdo vodo.
  Vsec mi je, ker je zelo prirocna za potovanja, saj niti vode ne potrebujemo (v tem primeru jezika ne krtacimo, ker bi samo bakterije raznasali).

  Lahko kupimo nadomestne glave, tako da je zobna scetka prakticno vecna.
  Torej je zelo eko.

  Cena je nekje okoli 16€ (sama sem placala malo pod 20€ skupaj s postnino), kar se mi zdi ok cena saj prakticno ne rabimo vec zobne paste, kar nam zmanjsa stroske.

  Priporocam!
  5/5

  #120357
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To ščetko uporabljam zdaj že kar nekaj časa in sem z njo zadovoljna. :teeth:

  Uporabljam jo enkrat na dan in brez zobne paste. Deluje v kombinaciji s titanom in svetlobo, ter vodo (ali slino če vode ni pri roki) in uničuje zobne bakterije. Priporočljivo je da je res veliko svetlobe in da usta odpremo res široko, da svetloba dobro osvetli cela usta.
  Če je dovolj svetlobe in če si pravilno ščetkamo se tudi brez zobne paste ustvari pena.

  Po ščetkanju imam občutek zelo gladkih in umitih zob, pogrešam edino občutek svežine (verjetno bolj občutek mentola), zato občasno uporabim še ustno vodico, da doda tisto piko na i. :))

  Kupila sem jo eni majhni trgovinci (na Koroškem) z naravno prehrano in za njo odštela le 13€ (promocijska cena). Normalna cena je 16€ in tudi toliko stanejo štirje nastavki.
  Nastavke je potrebno zamenjati vsaka 2 do 3 mesece.

  To ščetko priporočam vsem ki veliko potujejo, ker je zelo priročno ker ne rabimo paste ali niti vode. Sama bom nakup (seveda nastavkov) še sigurno ponovila, ker te ščetke ne dam več. :silly:

  Splošna ocena: 5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico