SKIN FOOD – Aloe Vera BB Cream

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz SKIN FOOD – Aloe Vera BB Cream

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5082
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #119818
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Od te znamke sem imela ze dva pudra. In namrec Mushroom BB cream ter Ginko BB cream.

  Ginko je imel zelo svez vonj, ampak nezen, Mushroom zelo travnat in svez meni osebno najljubsi ta pa ima mesanico med obema s tem da je vonj zelo nezen. Se vedno ni moj najljubsi vonj, je pa prijeten.

  Imam mesano kozo, tako da ponavadi na koncu dneva ni vec sledu o pudrih.
  Puder sem uporabljala po toniku Garnier Fresh ter kremi Juice Beauty Oil free moisturizer, s katerima se je dobro obnesel.
  Nanasala sem ga s sephorinim stippling brushem, za bolj naraven izgled.

  Sam puder je zelo gost, maze se malo tezje. Da se poleze na kozi je potrebno par minutk, toda sama ga vedno zmatiram se s kaksnim pudrom v prahu ali kamnu (v prahu od Isadore, v kamnu od Sasa).

  Puder je malo do srednje prekriven, kar meni povsem odgovarja. Rdecico ter nekaj nepravilnosti mi lepo prekrije. Imam ga v prvem odtenku, kater ima roznat podton, ki povsem odgovarja moji kozi. Tako mi ni potrebno cakati da bi se prilagodil mojemu odtenku.

  Porabi se ga zelo malo, saj je dovolj le dozica v velikosti graha za celoten obraz.

  Ima SPF 20, ter pomaga pri vpijanju odvecne mascobe na T zoni. To sicer drzi, toda napram Innis BB kremi, ni niti pol tako dober pri tej lastnosti.

  Na koncu dneva imam puder se vedno gor, toda nekoliko manj ocitno. Por mi ne masi, kar je velik plus.

  Embalaza je zelo prakticna. Zelena tuba z zamaskom na navoj. V embalazi je 50ml izdelka, kar je dovolj za vsaj pol leta.

  Cena je zelo razlicna. Na uradni strani stane 65$, na ebayu pa max 20$. Ne vem zakaj je taksna cena, toda sama sem vedno kupila cenejso verzijo. Za cenejso verzijo je cena upravicena, za drazjo niti priblizno ne.

  4/5 ker me ni povsem navdusil

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico