SEPHORA – Professionnel Platinum Stippling Brush #44

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči SEPHORA – Professionnel Platinum Stippling Brush #44

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4946
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  What it is:
  This brush blends face products -wet or dry – into the skin for a flawless finish.

  What it does:
  Synthetic fibers extend past the goat hairs to pick up two layers of product, which translates into a satiny appearance. The compact bristle packing gives ultimate control, too. The two levels of bristles let you layer product beautifully—and determine how sheer or heavy you want your coverage to be. The synthetic taklon hairs allow you to use it with wet or creamy products, like compact foundation.
  VIR

  #117936
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Ta copic sem kupila kaksen teden nazaj za 15€ v Sephori v Trstu. Mislim da je redna cena cca 30€, tako da sem ga dobila zelo poceni.

  Pred prvo uporabo sem ga ocistila ter si s se vlaznim copicem nanesla puder. Copic je bil zelo grob, bodel me je v kozo..
  Nanos pudra je bil zelo naraven, puder je bil nanesen enakomerno.

  Ob naslednji uporabi sem ga uporabila suhega, tako da me ni vec bodel v kozo. Toda na zalost je zacel spuscati dlake. Nanos je bil spet cudovit, zaradi copica sem porabila samo 1/3 pudra kot sicer. Izgled je bil tudi izredno naraven, airbrusshed.

  Po par uporabah (in ciscenjih s Sephorinim brush cleanserjem) je copic nehal spuscati dlake, toda po par dnevih je spet zacel zgubljati dlake….
  Ne vem, mogoce sem dobila defekten copic? Morda pa ga moram enkrat posteno ocistit s samponom?

  No sama sem vsekakor zadovoljna s copicem, s tem da ce bi ga kupovala po redni ceni bi se raje odlocila za kaksno drugo znamko npr MAC.

  Ce ga dobite po taksni ceni kot sem ga jaz, pa ga priporocam ker je res zelo dober. Sploh se enostavno uporavlja z njim.

  4/5 (zaradi izgubljanja dlak)

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico