SEPHORA – Daily Brush Cleanser

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki SEPHORA – Daily Brush Cleanser

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Kiwi Kiwi 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4938
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sestavine:
  5% of non-ionic surface agents, alcohol, fragrance

  Opis od proizvajalca:
  Sephora Brand Daily Brush Cleaner is an anti-bacterial daily brush cleaner designed to quickly remove light traces of makeup between applications. Just spray this purifying formula onto a tissue or directly onto brush bristles, then lightly swipe your powder, blush, eye, and lip brushes across tissue for a fabulous dose of freshness. No rinsing needed!

  #117894
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Ze dolgo sem iskala cistilo za copice, nekaj s cimer bi na hitro ocistila copic med enim in drugim nanosom.
  Sploh ker sem pozabljiva in se mi je ze zgodilo, da sem 6 copicev zamazala s crno sencko, ker sem pozabila da sem enega pa drugega ipd ce uporabila minuto nazaj!

  Sanjala sem o MACovem cistilu za copice, toda glede na to da ga je preko spleta prakticno nemogoce dobiti, sem ko sem prisla v Sephoro v IT in zagledala to cistilo, no takrat sem ga MORALA vzeti!

  Cena je kar zasoljena, 8€ za 60ml cistila. Vem da obstaja se 250ml verzija, toda ocitno je tam niso imeli. S ceno se sicer strinjam, ker se pri nas blazno tezko dobi solidno cistilo za copice, tako da ce moram placati taksno ceno zanj, jo pac bom.

  Seveda sem ga morala takoj preizkusiti na NP (copicu – Sephora Stippling brush). Copic je ocistilo TAKOJ (z dvemi – tremi potiski na pumpico ter ‘drgjenjem’ z copicem po brisacki). Genialno!
  Copic je bil potem se nekoliko vlazen, toda zares samo malo, cez pol ure pa je bil ze popolnoma suh. Manjsi copici se takoj posusijo.

  Ima prijeten vonj, kateri v finishu daje nekoliko po alkoholu, toda to me sploh ne moti.

  Sem prav navdusena, da lahko na hitro razkuzim copic, ce se mi kam mudi ali pa nimam casa prat copicev.

  Edini minus je, da je to cistilo za vsakodnevno uporabo in ne ocisti v globino, razen ce ne cistimo parkrat zapored. Toda v bistvu niti nisem pricakovala drugega.

  Zelo mi je vsec in ce dobim vecje pakiranje, gre definitivno z menoj!

  5/5 (kljub zasoljeni ceni)

  #117895
  Profile photo of Kiwi
  Kiwi
  Udeleženec

  Tudi mene je to čistilo za čopiče navdušilo. Kupila sem ga ob prvem obisku Sephore in ni mi žal.

  Uporabljam ga predvsem za večje čopiče (za puder, rdečilo). Imam težave z aknami, zato me je strah bakterij, ki bi se lahko nabrale na neopranih čopičih in tako povzročile poslabšanje. Pranje po vsaki uporabi pa se mi zdi zamudno, nepraktično, poleg tega se čopiči verjetno hitreje uničijo. Zato se mi zdi to Sephorino čistilo še posebej primerno.

  Z nekaj pritiski na pumpico ter nato še z nekaj potegi po brisački dosežemo zadovoljivo čistost. Vseeno pa ne more nadomestiti običajnega postopka pranja čopičev.

  Odličen izdelek.

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico