SCHWARZKOPF GLISS -Liquid Silk Gloss Express Repair Condit.

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Maske, olja in tretmaji za lase SCHWARZKOPF GLISS -Liquid Silk Gloss Express Repair Condit.

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5478
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  SCHWARZKOPF GLISS -Liquid Silk Gloss Express Repair Condit.

  #130518
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Kupila sem si ga, ker imam rada, da so moji lasje sijoči in gladki. Tretma se nanese na oprane ter mokre lase in se ne spira. Je prijetnega vonja, a se kmalu po uporabi razdiši. Ob uporabi so moji lasje malce bolj sijoči, lase se mi pa ne mastijo nič kaj bolj, kot če ga ne uporabljam.

  Embalaža je praktična za prenašanje in je enostavna za doziranje, saj ima priročno pumpico. Cena je dokaj ugodna, saj stane okoli 4€. Nakup bom vsekakor ponovila. :)

  5/5

  #130519

  Tale sprej sem uporabljala pred roza sprejem, ki ga imam sedaj. Vsi Gliss spreji so na isti način – dvofazni, ki se morajo pred uporabi pretresti. Cena je okoli 5€ – glede na to, da se ga porabi zelo malo, zelo ugodna.

  Vonj je prijeten in traja. Včasih sem ga uporabila na mokrih laseh, včasih pa tudi po suhih. Po nanosu so moji lasje bolj sijoči in voljni. Dodatno mi las ne zmasti in ne obteži.

  Ker mi sprej divje vrtnice bolj odgovarja, tega verjetno ne bom več kupila.

  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico