SCHWARZKOPF – Essential color

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Barve za lase SCHWARZKOPF – Essential color

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5066
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #118410
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Barvo se kupila, ker sem zelela malce eksperimentirati…

  Sam skatla barve stane malo pod 8€. V njej dobimo 50ml barve, 50ml razvijalca, rokavicke in 50ml maske za lase.

  Barva sama je brez amoniaka, tako da ne smrdi medtem ko cakamo da ‘prime’.

  Sama imam barvane lase na svetlo blond, moji naravni lasje so srednje blond. Moji lasje so gosti, tanki in valoviti. Sama barva ima zelo kratek cas cakanja (le 30 minut) da prime.

  Nanasa se s prilozeno steklenicko v katero se zmesa se barvo. Sama barva je precej tekoca in se zelo hitro vpije v lase. V lase se vpije tako zelo hitro, da sem se ze sprasevala ali se bo kaj poznalo, ker je bilo potrebno nanesti barvo ene trikrat na isto mesto, da sem dobila obcutka barve na laseh. Prej se je barva popolnoma vpila v lase. Cudno.

  Barva ima celo zelo prijeten vonj, nekako sadni.
  Po barvanju sem si barvo izprala in nanesla prilozeno masko (ki zares krasno disi) za dve minuti. Maska mi je lepo nahranila lase in pustila cudovit vonj, ki je kar trajal in trajal…

  Barva mi na zalost sploh ni prijela na lase, saj je narastek se vedno viden, odtenek las pa malce bolj meden toda to je to. Narastek niti ni bil tako ociten, ampak izgleda da ta barva ni zame.

  Barve definitivno ne bom kupila, saj na meni ni delovala SPLOH, mi je pa vsec da mi ne poskoduje tako grozljivo las.

  1/5 ker je 8€ zame kar drago. Ceprav prilozena maska skoraj uporavici ceno, ker je bozanska in je je dovolj za 4 nanose. Ce vam barva odgovarja potem, super meni zal ne ker ocitno nimam dovolj svetlih las da bi delovala (ceprav so moji naravni lasje srednje blond).

  #118411

  To barvo sm prvič uporabila, ko je prišla na police. Nekaj malo manj kot 2 leti se barvam na črno, ki pa se mi po nekaj pranjih spere na čokoladno rjavo.

  V prikupni roza zeleni škatlici dobimo barvo, razvijalec v flaški, balzam in rokavičke. Barva me mami in sicer tako, da barvo zmeša v lončku in ne v priloženi flaški ter nato barvo nanaša s čopičem. Imam temno rjave lase, barvala sm se pa na črno. Cena barve je okoli 8€, sicer mi je malo predraga ampak zaradi vonja in balzama ter dobrega končnega učinka opraviči svojo ceno.

  Barva zelo lepo diši, kar mi je tudi zelo všeč pri njej. Nanaša se enostavno, ne kaplja. Ko sm barvo sprala, sm nanesla priložen balzam, ki tako noro diši. Vonj se pri meni ohrani tudi po sušenju in likanju las, kljub temu, da nanesem zaščito pred likanjem. Moji lasje dišijo še dolgo. Pa še lahko ga uporabimo večkrat, saj je v tubici. Ker sm nazadnje potrebovala 2 barvi, saj imam lase skoraj do pol hrbta, sem bila najbolj vesela 2 balzamov. :lol1:

  Barva mi je zelo lepo prijela, lasje so sijoči in mehki, se je pa s časom sprala in imam še kakšen mesec črno vodo med tuširanjem. Tako da nakoncu sm spet temno rjava. Mamico sm tudi barvala s to barvo (odtenek temno blond) ampak ji je prijela bolj temno, pa še ni prekrila vseh sivih las, zato njej ta barva ni bila všeč.

  Barvo bom verjetno spet kupila, ampak v rjavem odtenku, saj nočm več imeti črnih las. :lol1: Vse pohvale balzamu. :cheer:

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico