SCHELLER – Feuchtigkeitsspendendes Gesichtswasser Rose

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki SCHELLER – Feuchtigkeitsspendendes Gesichtswasser Rose

Ta tema vsebuje 5 odgovorov, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of hanika hanika 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4527
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Sestavine:
  aqua, aloe barbadensis, phenethyl alcohol, rosa damascena,citronellol, geraniol

  Opis izdelka:
  Tonik za obraz z aloe vero in rožno vodo.

  #99299
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Tale tonik je trenutno pri meni v uporabi. Kožo imam mešano do mastno, predvsem na T predelu. Tonik prelivam v manjšo embalažico na sprej, ki mi zadostuje za 2, max. 3 dni. Po čiščenju, me koža ponavadi rahlo zateguje, zato potrebujem nekaj lahkega za navlažitev in pomiritev. Tale tonik opravi nalogo dobro, se mi pa nekako ne zdi toliko pomirjujoč kot Garnierjev zelen. Drugače je občutek na koži dober, tudi kakšnega filma izdelek ne ustvari. Moti me še vonj, sicer diši pristno po vrtnicah ampak je občutno preintenziven. Embalaža je steklena, pokrovček mi ni všeč, ker sem ga včasih premočno zaprla in si potem poškodovala-rahlo porezala kožo na prstih, ko sem ga poskušala spet odpreti. Odprtina je kar velika, kar mi tudi ni všeč, saj dobimo hitro ven preveč izdelka. Tonik je bil znižan, zato ker je Scheller prenovil svojo linijo, tako da ne vem če se še dobi. Zanj sem zato odštela samo 3 ali 4€. Drugače je mislim, da še pol dražji. Nakupa verjetno nebi ponovila, ker mi je Garnierjev veliko ljubši pa še za pol manj damo zanj.

  Ocena;3/5.

  #99300
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Tonik sem pred časom uporabljala, vendar pri meni ni pustil ne vem kako dobrega vtisa. Sama rada uporabim tonik tudi okrog oči, vendar pa me je ta kar malce pekel, enako tudi po ostalem obrazu.

  Ocena: 3

  #99301
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Nad tonikom sem bila dokaj razocarana iz razlicnih razlogov.

  Embalaza je sicer steklena steklenicka, vendar je za uporabo izredno neprakticna (ogromna luknja in skoraj nemogoce je dozirati kolicino, ki si jo zelis).
  Uporabljala sem ga kaksen teden, potem pa dala naprej, saj mi je kozo iritiral in vsakic po uporabi sem imela izredno neprijeten obcutek. Uporabljala sem ga skupaj z essential care cistilnim gelom in vrtnicno kremo vendar sem ga po hitrem postopku zamenjala.
  Ima zelo izrazit vonj po vrtnicah, ki je bil neprijeten celo meni (pa nisem zelo obcutljiva glede vonja), zdi se mi da moje mesane koze sploh ni navlazil ampak jo samo razdrazil.
  Nakupa vsekakor ne bi ponovila, saj gre za enega izmed slabsih tonikov, kar sem jih preizkusila, kljub temu da se mi sestavinsko ni zdel tako zelo slab.
  Scheller je linijo sicer prenovil, vendar dvomim da me bo se kdaj zamikal kaksen njihov tonik.

  #99302
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  @nina wrote:

  Dodatek aloe opraviči oznako vlažilen. Na tretjem mestu konzervans- tem se v tonikih (kot vodnih raztopinah) ne moremo izogniti; fenetilalkohol koža dobro prenaša, nekateri viri navajajo, da naj bi se lahko uporabljal tudi v odstranjevalcih očesnega make-upa. Vsebuje še olje vrtnice (olje iz vrste rosa damascena je med dražjimi olji zaradi velike količine cvetov, ki jih potrebujejo pri pridobivanju) in dišavi. Sestavinsko mi je všeč.

  @nina wrote:

  Tale tonik je bolj primeren za mešano do normalno kožo..definitivno ni dovolj vlažilen za zelo suho kožo.

  #99303
  Profile photo of hanika
  hanika
  Član

  Še kar dober tonik, pusti kožo mehko in navlaženo.
  Malce me sicer moti vonj ampak se navadiš :)

  Cena sprejemljiva.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico