SASA – HD Hydro Pressed Powder

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz SASA – HD Hydro Pressed Powder

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5108
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #119838
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Zadnje par dni ugotavljam da kako to, da na koncu dneva se moj obraz ne sveti vec kot disko krogla.

  Sprva sem mislila, da je to zaradi nove BB kreme, toda ko sem uporabila drugi puder v prahu sem ugotovila, da temu ni tako.

  Sama imam mesano kozo z mastnim T predelom. Ta predel se mi vedno, ampak cisto zares vedno v roku ene ali dveh urc zamsti. Nos se zacne svetiti, ce uporabit blotting paper ga lahko kar celega uporabim samo za nos, pa se enega za celo in modra se brado. V glavnem hitro se mi zamasti in nikoli si nisem mislila, da bi mi pri temu lahko pomagal kaksen puder v kamnu ali prahu.

  Toda potem sem preseneceno ugotovila, da se JE nekaj spremenilo. Namrec koza se mi zacne svetiti sele po enih 3 urah (ampak zares malcek, malcek, toliko da ni mat) po 7ih urah pa je enako kakor prej po eni uri. Razlika je ocitna.

  Imam ga v odtenku 02 Ivory (01 je Natural, nekoliko temnejsi odtenek) kateri se lepo zblenda z mojo kozo, katera je svetla z roznatim podtonom. Ce sem doma ga nanasam s copicem, saj tako dobim naraven nanos ki ne poudari dlacic na obrazu. Ce sem kje drugje (sluzba, vzunaj) pa ga nanasam s prilozeno gobico. Gobica je bolj kot ne zanic, saj pobere prevec izdelka naenkrat in potem se hitro zgodi, da sem opazno napudrana. Nanos z gobico nekoliko poudari dlacice.

  Uporabljala sem ga cez moj klasicen puder (essence Clear&Matte) ter tudi cez BB kremo (Mineral BB cream). Enkrat sem uporabila pod BB kremo se Dr. Dima korektor.

  Sam puder je fino mlet, kompakten. Vonja skoraj nima, razen ce gremo z nosom 1cm od njega. Pa se takrat je nezen. Na obrazu se ne vonja pudra.

  Meni je sam izdelek zelo vsec, saj mi pomaga pri odbijajocem lesketanju T zone. Zares krasno! Izdelek sicer obljublja obstojnost do 10 ur brez odvecnega sijaja (razen nekoliko naravnega), toda meni je OK tudi tistih 7 ur.

  Embalaza je zelo licna, bela okrogla skatlica v kateri se nahaja gobica in ogledalo na zgornji strani. Vsec so mi roznate vinjete oziroma rozice narisane po povrsini skatlice.
  Je zelo prakticen za nosenje okoli, sama ga prenasam kar v torbici in je zaenkrat se cel.

  Cena je na Sasa.com malo pod 10€ kar se mi za tako dober puder zdi zares solidno.

  Izdelek mi por ni masil, odstranil se je enostavno z milom/penico in mlacno vodo.

  5/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico