S-HE STYLEZONE – nail polish

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte S-HE STYLEZONE – nail polish

Ta tema vsebuje 14 odgovorov, ima 14 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of romanab romanab 5 let nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4836
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Fotografijo je prispevala Lyra
  Opis izdelka:
  Laki za nohte. Na voljo v več odtenkih.

  #115467
  Profile photo of Lyra
  Lyra
  Član

  Z S-he laki sem zadovoljna. Imam kar nekaj oddtenkov in so se do zdaj vsi super odrezali. Obstojnost je dobra. Glede sušenja so povprečni.

  Lepo se nanašajo, metlica je ok. Embalaža ni nič posebnega, ampak glede na nizko ceno bi težko pričakovala kaj več. Ponudba barv je prav tako pestra, najdejo se tudi bolj odštekani oddtenki.

  Vsekakor bom ponovila njihov nakup.

  Ocena: 5/5

  #115468
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Tudi sama sem s She lakci zadovoljna.
  Vecina jih je normalno goste konsistence, lepo se mazejo in so precej obstojni.

  Cena je zelo nizka, od malo pod 2€ pa do 2€.

  Cas susenja je povprecen, ni predolg toda ni ekstremno hiter. Ce naneses tanjse plasti se posusi instantno (skoraj), toda sama prakticiram nansanje malce debelejsih plasti zato vedno uporabim se hitro suseci nadlak.

  Embalaza ni nic posebnega, toda spet ni odbijajoca.
  Nakup definitivno ponovim, ker je res velika izbira odtenkov (za drogerijske lake).

  Na zalost je pa res, da se pod tistimi neonskimi lucmi ne vidi pravega odtenka oz. potenciala lakcev. Ze velikokrat nisem kupila laka samo zaradi tega kako je izgledal v tisti svetlobi. Potem pa sem na spletu zagledala sliko, ki je bila cisto drugo od lakca v trgovini.
  Eden izmed takih lakov je She 247, roznat holo lakec ki v trgovini izgleda blazno dolgocasen.

  5/5

  #115469
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Imam priblizno 20 She lakcev in z vsemi sem zadovoljna.

  Pred parimi leti sem jih ze nekaj kupila, vendar so se mi zdeli slabi, zato sem jih dala naprej, pred nekaj casa pa sem jih ponovno zacela kupovati in bila nad njimi pozitivno presenecena.

  Embalaza je steklenicka s sivim pokrovckom in 11ml vsebine.

  Izbor barv je kar sirok, glede na to da gre za nizkocenovno drogerijsko kozmetiko, vsake toliko casa dodajajo nove, vendar kaksnih posebnih LE nisem zasledila.

  Laki so nekje srednje goste konsistence (gostota se malo razlikuje od odtenka do odtenka), copic je standarden, nanos dokaj enostaven (spet odvisno od odtenka).

  Susijo se nekje srednje hitro, s hitrosusecim nadlakom (in uporabo podlaka-stickey) je celotna manikura suha v pr. 10ih minutah (podobno kot pri OPIjih).

  Obstojnost je srednja, na mojih nohtih vec kot 3 dni zdrzi redkokateri She lak, tako da ga ponavadi najkasneje po 3 dneh zamenjam.

  Cena je okoli 2€ v DMu, kar je ugodno, ce vas posamezna barva pritegne in zagotovo jih bom se kupovala.

  Priporocam!

  #115470
  Profile photo of Naima
  Naima
  Udeleženec

  Tudi jst sem zadovoljna..Veliko lepih barv je,laki fajn se mažejo,obstojnost je nekaj srednjega.Pa še poceni so.

  #115471

  S-he lakce poznam že zelo dolgo. Najprej sm uporabljala predvsem lake, s katerimi sm lahko ustvarila francosko manikuro. Ko me je frenchmanija minila, sm prešaltala še na druge. Imam par lakov S-he, najlepši odtenek je holo lepotec 427. :sendlove:

  Cena je nizka pod 2€, trenutno pa so vsi laki v DM znižani na 1,55€. Steklenička je navadna oglata z srebrnim pokrovčkom. Z laki sm zelo zadovoljna, hitro se sušijo, ne mehurčkajo se, le nekateri odtenki so zelo prosojni, tako da je treba za dokaj solidno prekrivnost nanest 4 sloje, ampak tudi to ne predstavlja noben problem, saj se lak res hitro suši. Pri nekaterih odtenkih pa zadostujeta tudi 2 nanosa.

  Cena je nizka, zato bo verjetno še kakšen lakec romal k meni domov.

  4/5 – Zaradi veliko prosojnih odtenkov.

  #115473
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam kar nekaj njihovih lakov. Z njimi sem zadovoljna. Imajo kar pestro in zanimivo izbiro lakov. Nekateri laki so bolj slabo pigmentirani in potrebujejo za popoln nanos štiri nanose, vendar v povprečju potrebujejo samo dva. Nanos sam ni problematečen. Laki se dokaj hitro sušijo, a vseeno uporabim še hitrosušeči nadlak. Laki se mi ne mehurčkajo. Obstojnost je dobra, saj mi zdržijo tudi po 4 dni.

  Čopič je standarden, kar meni odgovarja in mi ne povzroča težav. Je enostavna za prenašanje. Cena je zelo ugodna, saj je okoli 2€. Nakup bom vsekakor ponovila, saj je še nekaj odtenkov na mojemu seznamu želja.

  5/5

  #115474
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Dodajam še slikico z malo več odtenki, če bo prišla prav.

  #115472
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tile laki so zelo raznoliki, tako kar se tiče barve kot kar se tiče konsistence, nanašanja, sušenja… Nekateri odtenki, npr. vsem poznani holo, so odlični, se super nanašanjo, hitro sušijo. Najdejo se pa tudi takšni, ki so nepigmentirani, pretekoči in se ne sušijo. Moj primer takšnega laka je rdečko, ki je tudi na sliki.

  Težko podam oceno za vse skupaj. Tistim, ki jih zanima nakup kakšnega laka priporočam, da si prebere oceno posameznega laka v ustrezni temi na arsu, ali pa da pač gre v nakup, kar tudi ni tako grozno glede na nizko ceno.

  Na splošno sem z večino zadovoljna, nakup bom definitivno še ponovila, če bom našla kakšen odtenek ki me bo pritegnil.

  #115475

  Laki so super zaradi ogromne ponudbe barv, dokaj hitrega sušenja ter nanosa in cene.
  Stanejo samo 2E, kar je zelo malo za lak takšne kakovosti.

  Imam jih okoli 30, ker me vsakič čaka kakšen lep odtenek.

  Ocena: 5/5

  #115476
  Profile photo of junija
  junija
  Član

  Tudi sama imam nekaj teh lakov. O njih imam mešane občutke. Odtenki, ki sem jih kupila nekaj let nazaj so kar se tiče obstojnosti katastrofalni. Pri novejših je obstojnost malo boljša.

  Izbor barv za moje pojme ni preveč poseben. Vedno, ko sem si stojalo ogledala sem ostala malo razočarala, saj me niso presenetili. Upam, da z menjavo asortimana bo drugače. Predvsem upam, da bo zloglasni holo ostal :lol1:

  Čopič je navaden okrogel, z njim ni problematično mazati. Sam lak tudi ni problematičen.

  Cena je malo manj kot 2€. Glede na moje izkušnje z njimi se mi zdi malo previsoka, ker če primerjamo z laki iz iste cenovne kategorije (npr. Essence, Catrice) so manj kvalitetni (ponavljam: sodeč po moji izkušnji).

  Nakup bom mogoče ponovila, če mi kakšen odtenek pade v oko, če ne pa ne.

  Ocena: 3/5

  #115477
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam okoli 10 S-he lakov in moje mnenje o njih je tako- tako. Najraje bi ocenila vsakega posebej.. Nekaj sem jih kupila po redni ceni, ki je okoli 2eur, nekaj pa na znižanju za -30% ali pa -50%
  Najraje imam holota 427, resnično upam, da bo v novi preobleki tudi prisoten, saj rabim še veliko zaloge tega holota, ki je tudi dobro obstojen.
  Z njimi uporabljam Essence nail sealer podlak in včasih nail art sealing top coat, a ne vedno.
  Obstojnost je pri enih odtenkih porazna, če si namažem nohte popoldne, se mi okruši že zvečer, tipwear pa je opazen že naslednji dan.
  Glede enih odtenkov imam pa + izkušnje, tako da se ne obrabi niti do tretjega dne, ko manikuro ponavadi zamenjam že iz navade in naveličanja.
  Embalaža je tipična S-he, baje, da jo bodo sedaj menjali :), količina pa je kar velika, čez 10ml na lakec. Konsistenca je srednje tekoča, zadostujeta 2sloja, čopič je ok, malo tanjši kot npr. pri Essence, kar me ne moti..
  Barvni izbor je velik, včasih dodajajo nove, a kakšnih trend edition ni zaslediti, kar pogrešam.
  Dobijo 4/5 zaradi slabe obstojnosti nekaterih.

  #115478
  Profile photo of Zoey
  Zoey
  Udeleženec

  Pred razprodajo She lakov sem imela le odtenek 427, ki me je popolnoma navdušil-prekrasen roza holo s čudovitim holo učinkom na soncu.
  na razprodaji sem kupila približno 5 lakov in moram reči,da tudi ti niso slabi. Raje imam sicer nekoliko širše čopiče, vendar so tudi ti precej obvladljivi. Paleta odtenkov je precej velika, vendar me niso preveč prepričali.
  Obstojnost v redu, nobenih presežkov.
  5/5 za 427

  #115479
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ti lakci so res poceni, zato me večkrat premamijo, ko stojim pri blagajni in kaj hitro se kakšen znajde v moji košarici. :lashing:

  Barve niso kaj posebnega, vendar jih je na voljo kar precej. :dance1:

  Embalaža je zelo neprivlačna in mislim, da jo nameravajo v kratkem tudi spremeniti. Ravno zaradi embalaže me ne pritegnejo tako zelo. :roll:

  Pred kratkim so bili znižani za 50% in zato sem si kupila kar nekaj novih odtenkov.
  Pri večini od njih se mi zdi, da je mazljivost porazna; nanašajo se res težko in lisasto. Obstojnost je nekje povprečna.

  Normalna cena je 1.95€, kar je res nizko.

  Splošna ocena: 4/5

  #115480
  Profile photo of romanab
  romanab
  Udeleženec

  Sama imam slabe izkusnje z She lakci.
  Pri veliki vecini se mi je pokrovcek odvil od copica, lak se kljub pazljivemu nanasanju zasusi okrog steklenicke, nanos pri veliki vecini je pa katastrofalen.
  V lasti imam samo 1 lak zaradi odtenka-301, vse ostale sem podarila naprej zaradi nezadovoljstva. Moti me to, da se lak ze isti dan zacne dobesedno lupiti iz nohta ce zacnem kaj delati z rokami.

  Za ta denar raje priporocam Essence ali pa nekaj centov vec za Catrice.

  Ocena 2/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico