S-HE STYLEZONE – Nail hardener

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte S-HE STYLEZONE – Nail hardener

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5161
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Opis izdelka:
  Utrjevalec nohtov.

  Fotografijo je prispevala elchy :flower2:

  #120435
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Lak je v steklenicki z rozastim pokrovckom, ki dobro tesni in je primeren za transport.
  V steklenicki ga je 11ml

  Copic je standarden, dolg in ozek. Lak je redke konsistence, se lepo maze, porabi se ga izredno malo.V flaski je roza barve, na nohtih pa prozoren.

  Vsebuje 0,8% formaldehida!!!

  Kupila sem ga, ker so se mi nohti non stop lomili in sem zelela sprobati izdelek s formaldehidom, brez da bi zanj zapravila veliko denarja. Drugace z nohti naceloma nimam ravno tezav, imam pa od nekdaj bolj mehke in lomljive.

  Lak je svojo funkcijo opravil fantasticno! Ze po enem tednu sem imela neverjetno trde nohte, po dveh tednih se mi ni zlomil se niti eden in po treh tednih imam nohte ze zelo dolge, trde in prav nic razcepljene (pa nikoli nisem imela dolgih nohtov ravno zato, ker se mi je prej ali slej kaksen zlomil).

  Uporabljam ga kot podlak, priblizno dvakrat na teden. V kombinaciji z barvnimi laki se obnese dobro, z nobenim se ni slabo sodeloval.

  Cena je okoli 2€ v DMu, kar je za ucinkovit utrjevalec, ki se dobro obnese tudi kot podlak vec kot ugodno.

  Priporocam, ce zelite utrjevalec s formaldehidom, drugace pa se mu raje izognite!

  #120436
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Kupila sem ga, zaradi dobrega opisa od amise. :) Nohti so se mi prej radi lomili in cepili. Ta lak uporabljam že več tednov kot podlak. Dobro se obnese z ostalimi laki. Moji nohti so ob redni uporabi, to je 2x na teden, zelo trdi in se zlepa ne zlomijo, tudi ob najbolj napornih gospodinjskih opravilih. :lol1: Nohti se mi nažalost še kdaj pa kdaj malo cepijo, vendar veliko manj kot prej. Cena je zelo ugodna za tako dober utrjevalec nohtov, saj stane nekaj čez 2€. Z njim sem zelo zadovoljna in ga bom spet kupila čez čas, če bom imela spet probleme z lomljivimi nohti. :thumbsup:

  5/5

  #120437
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Podlak sem kupila zaradi dobrih ocen na arsu.
  Zdi se mi, da po kakem tednu uporabe moji nohti zgledajo manj razcepljeni. Pojavila pa se mi je rahla rumena obarvanost, ki je verjetno posledica podlaka, saj vse ostale izdelke uporabljam kot ponavadi. Uporabljam ga kot podlak, nisem še ugotovila da s kakšnim lakom ne bi dobro sodeloval.

  Še posebej je očitna sprememba v trdnosti nohtov, saj niso več mehki in upogljivi, ampak trdni. Lak bom zagotovo še uporabljala, nakupa pa verjetno ne bom ponovila, saj ga imam sedaj za kar nekaj časa.

  Ocena 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico