ROUGJ – Forfora Sebo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5286
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  #129440
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Odkar pomnim imam težave s prhljajem in ker mi ni nič poskušenega pomagalo, sem šla nekaj časa nazaj na pregled lasišča z mikrokamero in zdravnik mi je priporočil Rougj kozmetiko.

  Forfora Sebo se uporabja skupaj z njihovo čistilno peno in sicer en dan pred pranjem lasi. Tretma se vmasira na suho lasišče in se ne izpira. Vonj je precej močen in zmasti lasje. Tretma je skupaj s čistilno peno pomagala, tako da sem se znebila prhljaja.

  V embalaži sta dve tubici po 20ml, stane pa nekaj čez 20€, kupila pa sem jo v manjši privat lekarni. S čistilno peno si je bilo treba prati lase vsak drug dan, s tretmo pa dan prej masirati lasišče, tako da si dobesedno vsak dan pral lase oz. masiral lasišče, kar mi je bilo pa preveč. Kljub temu, da pomaga, izdelka ne bi ponovno kupila, saj je kar drago, pa tudi našla sem drugo alternativo kako se znebiti te nedloge. :)

  3/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico