Revije

Ta tema vsebuje 25 odgovorov, ima 18 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Cveka Cveka 3 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5619
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Ravno je govora o reviji Kameleon, mene pa zanima kakšne revije še prebirate poleg tega? Kakšna priporočila?

  #131935
  Profile photo of Willow
  Willow
  Član

  Načeloma ne berem revij, ne kupujem revij. No, sem pa tja kakšno Mladino kupim, pa danes sem kupila revijo Kameleon :P Berem in kupujem pa knjige :lol1:
  Meni se zdijo sploh razni Cosmopolitani, Elle in podobno nadvse trapasti … in predvsem dragi za gledanje dvostranskih oglasov. Bi prej kupila Miki Miška strip kot to dvoje. Uf, točno – a še prodajajo Miki Muster stripe? :blush1:

  #131936
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Jaz slovenskih “ženskih” revij ne berem..pred kakšnimi štirimi leti sem še občasno kaj kupila – kakšen Cosmopolitan ali Elle..bolj za gledat kot za brat. Pa še to mi je žal, da sem dala tistih parkrat denar..
  Cosmopolitan se mi je totalno zasral :no: ..sem enkrat dobila na njihovi nagradni igri darilo (limfno drenažo) in mi je niso dali. ko toliko časa nisem dobila tistega bona po pošti (kot je bilo rečeno), sem jih vprašala po mejlu…in so me nadrli, da bi se lahk tud prej zbunla..in da zdaj pač nagrade ne morem več dobit (očitno jo je nekdo lepo porabi…odnos je bil pa naravnost porazen – sem veliko na mejlu pa take neprijaznosti in neprofesionalnosti še nisem doživela). :ermm:

  Berem časopis, revij pa sploh ne kupujem – če bi bilo kaj pametnega, bi z veseljem..

  #131937
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Revije…. hm. Sem kupovala Cosmopolitan pa Smrkljo pa se kaj podobnega pa se mi je vse zamerilo…
  Nasveti so bedni, prav puhoglavi,.. miljon je reklam, bolj verodostojni so bloggerji..
  V bistvu niso nic izvirni…

  Tako da… si sposojam knjige.. :) Kupujem le redkokdaj,..
  Ce ze kupim, kupim Radar. To pa je ena fenomenalna revija.. Kot da bi dokumentarec ‘brala’.. :)

  #131938
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Škoda, ravno za kakšno žensko revijo, ki je zanimiva me je zanimalo..glede odnosa-tole je pa res nesramno Nina :scared:

  Tu pa tam prelistam kakšen Cosmo ali Elle pri sestri/kolegici pa se mi zdi, da je res na vsaki 2. strani reklama + suhoparne teme, še najbolj pa mi grejo v nos strani, kjer so prikazane razne kombinacije oblačil. Vse lepo in prav, ampak za npr. ene čevlje pa res ne bom dala 500€ :mistake:

  Radar? Tega pa ne poznam.. se pa sliši zanimivo, kolikor sem posurfala :)

  #131939
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Jaz sem kar nekaj časa kupovala L&Z, mi je imel zanimive članke. Sedaj pa že res zelo dolgo nisem kupila kakšne revije. Ni nič kaj pametnega na trgu. V srednji šoli sem bila pa naročena na Frko, ki je pa že dolgo ni več.

  #131940
  Profile photo of KuKi
  KuKi
  Udeleženec

  Redno berem Evo, ker jo kupuje mami :) kar se pa ostalih revij tiče, pa v knjižnici preberem (Ona, Cosmo, Obrazi…)

  #131941
  Profile photo of Kristina
  Kristina
  Udeleženec

  Sem naročena na L&Z, pa sem jo že odjavila. Drugega pa ne kupujem. Še Dnevnik in njegove priloge včasih komaj prelistam in razmišljam, da bi tudi tega odjavila. Raje po knjigah posegam, te si pa večinoma izposojam v njižnici.
  Me pa zanima kakšen fajn modni blog, ki ni namenjen mladenkam :lol1: , da bi bil bolj za “mame” :wink1: .

  #131942
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  Pri nas “doma” smo štiri “babe”: sestra, mami, jaz in babica, tako da kar nekaj revij nenehno kroži. No, jaz se bolj švercam, ker imam trenutno naročeni le dve tuji reviji: Shape ter Runner’s World. Ta slednja je moja najljubša že kakih 5 let, čeprav se v resnici nisem ves ta čas ukvarjala s tekom, samo mi je zanimiva, ker me na splošno zanima delovanje telesa.

  Torej, jaz imam naročen Shape in RW. Babica ima Jano. Mami ima naročeno Lepo&Zdravo, kupuje bolj ali manj redno Obraze ali Story, sestra pa kupuje Elle, Evo in kaj podobnega. Jaz kupim nekajkrat letno nekaj francoskega ali pa prosim, da mi kaj prinesejo iz Francije – od ženskih revij do revij tipa Mladina, Reporter in podobno (no, tega preostale babe ne berejo :lol1: ). Rada preberem tudi kak Playboy (ki ga kupim jaz ali brat), FHM (enako kot pri Playboyu) in dokler je še bil slovenski, tudi Mens’ Health. Seveda potem pred dopusti pojačamo nabavo in kupimo tudi kaj drugega od ustaljenega.

  Potem jaz redno kupujem četrtkovo Delo, ko je notri Polet. Mama ima itak naročen Dnevnik, sestra Delo (jaz imam v službi cel arzenal dnevnega časopisja na voljo + dnevni press clipping), tako da tudi priloge krožijo.

  V glavnem, revijo totalno krožijo, se včasih zgodi, da dobim tudi kako, ki sem jo že brala :lol1: Je pa res, da sem zadnje leto ali dve v totalnem pomanjkanju časa, tako da vse revije za nazaj običajno preberem na dopustu :lol1: :lol1:

  Knjige berem bistveno bolj redno (vsak dan), blogov ne berem, ker ne utegnem, ravno tako ne vem, kdaj sem nazadnje prižgala TV … vsake toliko časa me kak prijatelj heca, naj stestiram, če sploh še dela :D

  #131943
  Profile photo of S
  S
  Član

  Jaz “ženskih” revij z nekimi lepotnimi nasveti sploh več ne kupujem, odkar sem redni uporabnik interneta. Sem pa švoh na revije v zvezi z zdravim življenjem ( tako, da sem prav vesela Kameleončka) in modo :sendlove: , je pa na žalost tako, da so razni Vogue ipd. totalno nabasani z reklamami in od izdaje nimaš skoraj nič, čeprav daš lahko celo premoženje.
  Nasploh se mi zdi, da če že, berem časopise in kakšne priloge prelistam, aja pa Žurnal in Dobro jutro ponavadi pri zajtrku preletim.

  #131944
  Profile photo of rabarbara
  rabarbara
  Udeleženec

  V času srednje šole in faksa sem si redno kupovala Cosmopolitan in Lepa & Zdrava (ali nekaj takega), zdaj pa že kaki dve leti nič ne kupujem redno. Na začetku mi je bilo oboje kul, potem pa ali so bile več ali manj samo še reklame ali pa so se članki že velikokrat ponavljali.
  Občasno (predvsem zdaj poleti) kupim kak Joy ali Razvedrilo (križanke).

  #131945
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  @darksome wrote:

  Radar? Tega pa ne poznam.. se pa sliši zanimivo, kolikor sem posurfala :)

  Ja Radar je res zanimiv, ampak nima veze s kozmetiko.. bolj z dogodki, zgodovino.. ful je lepo napisano, podrobno ampak zelo lepo berljivo.
  Sem narocila dragega nanjga in sem si potem pridno sposojala revijo. Je mesecnik, ampak kar drag glede na ostale revije. Letna narocnina je cca 40€ za 12 izvodov.

  Je pa izredno zanimivo branje, teme se spreminjajo iz meseca v mesec tako da priporocam. :thumbsup:

  @Saša wrote:

  Rada preberem tudi kak Playboy (ki ga kupim jaz ali brat), FHM (enako kot pri Playboyu) in dokler je še bil slovenski, tudi Mens’ Health.

  Tocno FHM je tudi meni vsecen. Clanki so napisani v zanimivem slogu, ki mi kar odgovarja.

  #131946
  Profile photo of Morena
  Morena
  Udeleženec

  @willow wrote:

  Uf, točno – a še prodajajo Miki Muster stripe? :blush1:

  V prosti prodaji ne, je bila pa neka akcija, mislim da so bili zraven nekega časopisa… :think: Ker je bila ravno obletnica.

  Sama večinoma berem samo te revije, ki se jih dobi zastonj (na faxu ali pa na železniški jih je cele kupe). Prav kupila pa nisem že leta nobene, teli razni Cosmoti so pa tako zmeraj isti…

  #131947
  Profile photo of Naima
  Naima
  Udeleženec

  Naročena sem na Joy in mi je kr fajn revija. Se najde velik nasvetov oz.idej za ličenje/frizure, dost je mode, mal tračev, vedno je reportaža iz nekega potepanja po svetu :)
  Leta nazaj sem kupovala Evo in Cosmo (eno, prvo leto sem bila nanj naročena, pol pa sem si ga mogoče še kdaj kupla).. Vsaj eni 2, 3 leti sem kupovala L&Z, pa me je tud začela dolgočasit..
  Tko da dejansko dandanes, poleg Joya, redno berem le Slo novice in priloge (Ona je zakon!)..

  #131948
  Profile photo of Mojcaaa
  Mojcaaa
  Član

  Sama ne kupujem revij, je pa mama naročena na revijo Gea, sestra pa na Življenje in tehnika… Zanimivi reviji :)
  Cosmopolitan, Elle, Eva in podobne revije pa le prelistam v kakšnem kafiču…

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico