PUMA – Woman EDT

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Parfumi PUMA – Woman EDT

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4496
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član


  Vir

  Zgornjo noto sestavljajo sadna kombinacija rdeče grenivke, italijanske bergamotke, brinovih jagod in zelenega jabolka. Srce dišave je živahno, a rahločutno. Prosojen jasmin, nežen kovačnik, vrtna potonika in bela vinogradniška breskev ustvarijo žametno-sadni vonj – za božanski občutek zapeljivosti. Osnovne note so tople in spodbudne, saj se naravni odtenki mošusa in cedrovine čudovito stapljajo s svežo vanilijo in kremastim vonjem semen tonke. Dišavi dajejo pridih samozavestne ženstvenosti, značilne za moderno žensko.
  VIR

  Vonj je sladko-sadno-svež, meni zelo všečen in me je takoj očaral. Primeren je za čez dan, pa tudi za zvečer (čeprav zna biti za ljubiteljice močnih dišav, premalo opazen).

  Kar me moti je izredna neobstojnost – vonj se ne obdrži niti dve uri!!! Tako da je glede tega zame popolno razočaranje. Pa ne razdiši se zato, ker bi skoparila! :devil:

  Cena je za tako neobstojnost previsoka … sem ga na srečo kupila v akciji v DM-u v Avstriji za 19,5 EUR (50 ml). V bodoče se bom Puminih dišav izogibala, ker imam z njimi v glavnem slabe izkušnje. Mogoče so pač samo na meni tako neobstojne …

  Ocena: 2 (zaradi prikupnega vonja)

  #98539
  Profile photo of Mojcaaa
  Mojcaaa
  Član

  Je sladko-svežega vonja, ki je primeren za toplejše mesece. Moti me, ker se zelo hitro razdiši, torej bi se moral vsake 2 uri ponovno pošpricati :unsure:, ker pa je embalaža za mojo torbico dokaj velika, je neprimerna, da bi jo nosila s seboj…

  Točne cene se sicer ne spomnim, vem da se je vrtela tam okoli 20€, torej cena je definitivno previsoka!

  Nad tem izdelkom sem zelo razočarana, zato mu dajam oceno 1.

  #98540
  Profile photo of Biba
  Biba
  Član

  Pumini vonji, razen moških variant, so me zelo razočarali že kot najstnico in jih ne kupim več. Razlog je ta, da se prehitro razdiši, čeprav imajo nekateri res lep vonj.

  Embalaža je klasična za Pumine parfume; steklenička, nič posebnega pravzaprav, a vendar je postala nek zaščiten znak. Sam vonj je lep, a se prehitro razdiši (kot že rečeno, ne vem kaj dajejo v te parfume da se razdišijo prej kot deodoranti?) zato ga ne priporočam. Tudi cena se mi zdi preveč zasoljena za tak izdelek…

  Dajem mu oceno: 2/5.

  #98541
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Ta Pumin parfum sem enkrat dobila za darilo. Diši lepo, po sadju in malo po cvetlicah. A resnično se vonj razdiši skoraj tako hitro kot mi traja da pridem iz kopalnice. Jaz ga enostavno nisem več vonjala po 15minutah in to je bilo nedopustno. zdi se mi, da se cena giblje okrog 15-20€ za 30ml, kar se mi zdi veliko, ker ga porabiš 1,2,3, ker se moraš res cel čas špricati, če želiš, da ga zavoha še kdo drug kot ti.
  Ocena 2/5, vsaj steklenička je ok in kolikortoliko uporabna.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico