Pravila

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 6 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3634
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  PRAVILA FORUMA ARS COSMETICA

  1. Sodelovanje na forumu Ars Cosmetica je prostovoljno, za vaša sporočila odgovarjate sami.

  2. Na forumu je prepovedano: žaliti, groziti, uporabljati opolzke izraze, širiti sovraštvo, nestrpnost in nasilje. Velja za sporočila na forumu in zasebna sporočila.

  3. Na forumu je prepovedano preklinjati in uporabljati kletvice – za izražanje jeze lahko uporabite smeške, kratice ali druge nesporne besede.

  4. Pri pisanju sporočil ne uporabljajte slenga in narečja v takšni meri, da bi ostali člani imeli težave pri razumevanju in branju.

  5. Ko postavljate vprašanja in pišete sporočila, jih poskusite uvrstiti v ustrezno, že obstoječo temo. Če tema še ni odprta, odprite novo (New Topic) in napišite kratek in jedrnat naslov nove teme, ki bo primerno zajel vsebino vašega vprašanja/sporočila.

  6. Če ste pri svojem prispevku kaj pozabili napisati ali bi radi še kaj dodali- uporabite funkcijo “edit”. Vaše novo sporočilo je lahko napisano za vašim sporočilom v primeru, da se vsebinsko razlikuje ali da je od vašega prejšnjega sporočila preteklo več časa.

  7. Prepovedano je kopiranje vsebin na forum, ki niso vaša last in so avtorsko zaščitene, pod vašim imenom brez navedbe vira (to velja npr. za slike, članke, citate). Pri pisanju sestavin ni potrebno navajati vira – če se le da, prosimo, da sestavine ustrezno preverite, preden jih napišete na forum. Za avtorske pravice so zadolženi avtorji sporočil na forumu.

  8. Prepovedano je kopiranje vsebin s foruma Ars Cosmetica brez navedbe vira, imena foruma (Ars Cosmetica, spletni portal o kozmetologiji & kozmetiki) in dovoljenja avtorja.

  9. Vašega profila na forumu ne morete izbrisati, tudi svojega uporabniškega imena ne morete spremeniti (uporabniško ime se lahko izjemoma spremeni – o razlogih se posvetujte z administratorjem). Za tehnične težave na forumu je na voljo podforum “Forum”. Besedilo sporočil, ki ste jih napisali na forum, lahko izbrišete oz. izjemoma za to zaprosite administratorja. Za odstranitev sporočil drugih avtorjev ne morete zaprositi.

  10. Oglaševanje na forumu je prepovedano – velja za sporočila na forumu in zasebna sporočila. Na forumu ni dovoljeno oglaševati, uvoznikom pisati mnenj o izdelkih, ki jih uvažajo, posredovati kontakte ali posredno oglaševati prek članov foruma. Ni dovoljeno spraševati člane po željenih izdelkih ali podobnih informacijah za namen raziskovanja trga. Če želite oglaševati ali kakorkoli sodelovati s forumom ali portalom Ars Cosmetica, sporočite na ars.cosmetica@gmail.com ali ars.cosmetica@yahoo.com
  Glede na to, da določene teme na forumu temeljijo na pogovoru o določeni znamki, je navajanje nepristranskih mnenj, informacij in izkušenj o določeni znamki/trgovini/podjetju dovoljeno. Administrator si pridržuje pravico, da vsa sporočila, ki bodo neposredno ali posredno reklamnega značaja, izbriše.
  Če želite oglaševati z reklamno pasico in če želite, da se o določeni znamki odpre tema, kjer se podrobneje debatira, spoznava z izdelki in z ostalimi novostmi v zvezi s to znamko, sporočite na ars.cosmetica@gmail.com ali ars.cosmetica@yahoo.com

  11. Na forumu je prepovedano pisati imena ali internetne naslove ostalih forumov/portalov, ki se dotikajo kozmetičnega področja. Prav tako ni dovoljeni pisati imena ali linkati naslove do drugih strani raznih socialnih omrežij tematsko sorodnih portalov. Povezave do takšnih forumov lahko nalepite le izjemoma, in sicer takrat, ko ste na takšnem forumu/portalu prebrali besedilo oz. članek in želite o tem debatirati na forumu Ars Cosmetica – v takšnem primeru je to navajanje vira, ki ga je seveda potrebno navesti.

  12. Administratorja in moderatorji imajo pravico opozoriti člane, ki ne spoštujejo pravil.

  13. Administratorja in moderatorji imajo pravico urejanja vaših sporočil, če je to potrebno in smiselno.

  14. Ob hujših kršitvah ima administrator pravico odvzema dostopa do foruma.

  15. Forum Ars Cosmetica ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli težave, ki bi nastale z upoštevanjem kateregakoli pravila/vsebine/podatka na forumu.

  16. Z registracijo se obvezujete k spoštovanju pravil foruma Ars Cosmetica.

  17. Vsa vprašanja lahko pošljete na zasebno sporočilo administratorjev ali na ars.cosmetica@yahoo.com, ars.cosmetica@gmail.com

  #24541
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Dodatek 1: Pravila za osebne bloge ter za podpise in profile na forumu

  PROFIL NA FORUMU ARS COSMETICA:
  V profilu so dovoljeni naslovi in linki do spletnih naslovov:
  – osebnih strani na Facebook-u, Myspace-u, Twitter-ju, Netlogu ipd.
  – osebnih blogov
  – osebnih albumov

  PODPIS IN SPOROČILA NA FORUMU ARS COSMETICA:
  V podpisu/sporočilih niso dovoljeni naslovi in linki do naslovov:
  – osebnih strani na Facebook-u, Myspace-u, Twitter-ju, Netlogu ipd.
  – osebnih blogov; izjeme so moderatorji, kjer je link do bloga protiusluga foruma Ars Cosmetica za njihovo vestno delo na forumu

  Za vse člane, ki imate svoje bloge, bomo v podforumu KOFETKANJE odprli temo Blogi naših članov, kjer se bodo lahko lepili linki do vaših blogov, potekale debate in mnenja izključno na to temo, obveščanje o spremembah na vaših blogih ipd. Drugje linkanje ni dovoljeno.
  – podforum KOFETKANJE je izbran zaradi različne tematike blogov (ki niso nujno samo kozmetične narave)
  – blogi ne smejo biti oglaševalske narave
  – v osebnem blogu, ki se bo pojavljal v tej temi, naj bo nekje napisan link do http://www.ars-cosmetica.com

  Vsi linki in naslovi, ki ne bo v skladu z zgornjimi pravili, se bodo odstranili.

  Dodatek 2: LINKI SLOVENSKIH SPLETNIH TRGOVIN

  Ni več dovoljeno lepiti linkov slovenskih spletnih trgovin na forum. Lahko napišete imena trgovin, linki bodo odstranjeni.

  #24542
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Dodatek 3: Pravila za izpolnjevanje anket in zbiranje internetnih glasov.

  1. ANKETE
  Brez predhodnega dogovora z administratorjem foruma ni dovoljeno linkati anket na forum. Vse ankete, za katere ne boste imeli posebnega dovoljenja, se bodo brez opozorila zbrisale.

  2. ZBIRANJE INTERNETNIH GLASOV
  Internetne glasove lahko zbirate v temi: Pomoč pri zbiranju internetnih glasov

  Linke lahko lepijo samo redno aktivni člani foruma Ars Cosmetica. Vsi ostali linki se bodo brez opozorila zbrisali.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico