Postopki certificiranja

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4980
  Profile photo of radovedna
  radovedna
  Član

  Pozdravljeni ,

  mene pa zanima, kje bi lahko našla več informacij o postopku certificiranja določenega kozmetičnega proizvoda in ali v SLO že obstajajo podjetja, ki nudijo izdelke s certifikatom.

  Hvala vnaprej za odgovore.

  #118155
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Izdelke, ki so narejeni v Slo, lahko damo certficirati v tujino – da pridobimo enega od certifikatov. Pri nas se izdelki ne certificirajo – nimamo svoje organizacije za to.
  Kolikor mi je znano, od izdelkov narejenih pri nas, nima še nobeden certifikata.

  Kaj vse mora izdelek izpolnjevat in katere dokumente je potrebno za posamezen certifikat priložiti, je napisano na njihovih uradnih straneh. Nekateri imajo kar veliko podatkov dostopnih na netu (vključno z izračuni, formulami..), pri drugih pa jih je potrebno za več informacij kontaktirati.

  Postopki certificiranja so dokaj zahtevni in dolgotrajni – zato se velikokrat proizvajalci odločijo, da bodo certificirali posamezne sestavine, ne pa celega izdelka…kar ni isto – je pa neka pomoč in morda kdaj komu tudi to odtehta pri nakupu.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico