Pomfri brez olja iz pečice

Ars Cosmetica Forum OSTALO DOM, KUHANJE IN HOBIJI Pomfri brez olja iz pečice

Ta tema vsebuje 18 odgovorov, ima 10 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Morena Morena 7 let, 7 mesecev nazaj.

  • Avtor
    Prispevki
  • #4233
    Profile photo of BusyBee
    BusyBee
    Član

    A katera kdaj peče pomfrit kar v pečici in to brez olja? :)

    Kako dolgo ga pečete in kako se obnese? Drugače ne jem pomfrita, ker je preveč masten, pa me boli želodec …

    #85287
    Profile photo of goga
    goga
    Udeleženec

    Midva sva kupila:

    [youtube:2jq6btol]http://www.youtube.com/watch?v=WBaURWboAE4[/youtube:2jq6btol]

    In dodava samo par kapljic olja. V pečici pa še nisem sprobala. Umetnega (zamrznjenega) sem pekla v pečici brez olja, navadnega pa še nisem sprobala.

    #85288
    Profile photo of amisa
    amisa
    Član

    jaz pomfrija se nisem tako pekla, sem pa pohane zrezke pekla v pecici popolnoma brez olja in so bili super, hrustljavi, skratka enaki kot ce bi jih cvrla v olju oiz.meni se boljsi

    #85289
    Profile photo of BusyBee
    BusyBee
    Član

    Joj, sam ta tefal je pa taaaaakoooo drag. Saj drgač bi ga že imeli doma. :lol1:

    No, sporočim, kako je šlo. Zdajle poskušam. Upam, da bo za pojst, da me ne bodo potem kregali. :P

    #85290
    Profile photo of Tassa
    Tassa
    Član

    Le sporoči kako bo uspelo. :yes: Bi bilo zanimivo poskusiti. Jaz sem ga do sedaj vedno namakala v olju :lol1:

    #85291
    Profile photo of BusyBee
    BusyBee
    Član

    Vmes naj povem, da pomfrija ne dat na alu folijo, ker se prime gor. :mistake:

    Sem na srečo dovolj hitro ugotovila in ga pravočasno prestavila na papir za peko. :lol1:

    #85292
    Profile photo of Gejba
    Gejba
    Upravitelj

    Mi skoraj vedno pečemo pomfri v pečici na peka papirju. Meni je veliko bolj všeč kot ocvrt. :thumbsup:

    #85293
    Profile photo of Tassa
    Tassa
    Član

    BusyBee a je uspelo? :ermm:

    #85294
    Profile photo of KuKi
    KuKi
    Udeleženec

    Pri nas edino panirane zrezke pečemo v pečici in ratajo čist fajn :thumbsup: pa še bolj zdravo je tako kot pa namakanje v olju. Pomfrija pa sploh ne jemo doma. Bi bilo pa kul probat v pečici, če pravite, da se obnese :)

    #85295
    Profile photo of Maestra
    Maestra
    Član

    jaz pa gledam, kaj je pomfit (brez “r”-ja), kot je v naslovu napisano :lol1:

    #85296
    Profile photo of Willow
    Willow
    Član

    @gejba wrote:

    Mi skoraj vedno pečemo pomfri v pečici na peka papirju. Meni je veliko bolj všeč kot ocvrt. :thumbsup:

    Jaz ga tudi vedno tako pripravljam. Brez dodanega olja :thumbsup:

    #85297
    Profile photo of BusyBee
    BusyBee
    Član

    Tako – pommes je bil super dieten. :lol1: Meni je všeč in bom večkrat prakticirala.

    #85298
    Profile photo of darksome
    darksome
    Član

    Kaj to se čisto enako pripravi kot navaden pomfrit? Kako dolgo se pa mora peči in na koliko stopinj? Moram sprobati :)

    #85299
    Profile photo of BusyBee
    BusyBee
    Član

    Ja enako. Edino laho brez olja, če želiš. Jaz sem ga dodala le par kapljic, naslednjič pa bom brez. Pekla sem na 200-220 stopinj (imamo navadno pečico, ne konvekcijsko). Glede časa pa težko rečem, po občutku … naših dlje časa ni bilo, pa sem ga pekla malo dlje, da je ostal topel. :roll:

    #85300
    Profile photo of Morena
    Morena
    Udeleženec

    Zanimivo, koliko časa se pa to peče?

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico