PARODONTAX – gel za zobe in dlesni s fluoridom

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega zob in ustne votline PARODONTAX – gel za zobe in dlesni s fluoridom

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4772
  Profile photo of kresnicka
  kresnicka
  Udeleženec


  Sestavine:
  Sodium bicarbonate, aqua, sorbitol, glycerin, hydrated silica, alcohol, mentha piperita, sodium lauroyl sarcosinate, sodium fluoride, krameria triandra, echinacea purpurea, commiphora myrrha, chamomilla recutita, salvia officinalis, silica, xanthan gum, cocamidopropyl betaine, lysolecithin sodium saccharin, limonene, linalool

  #112385
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Odlična kremica za vse, ki imajo težave s paradontalno boleznijo. Sama sem jo testirala, ker imam nekaj golih vratov na zobeh in sem se bala, da bi dobila parodontalno bolezen. Kremica je res super, saj je nežna, kljub temu pa zelo dobro očisti zobe. Meni je bil malce manj všeč vonj, oz. okus….mimogrede je nisem pojedla, ampak samo tisti občutek, ko sem jo imela v ustih. Ni neprijeten, je tak zeliščen, vendar imam sama rada bolj osvežilne okuse.

  Kljub temu kremo ocenjujem z oceno 5.

  #112386

  Parodontax zobno pasto sm kupila zaradi težav s krvavenjem dlesni. K nakupu me je prepričala reklama, ki se mi še vedno zdi zelo nagravžna. :lol1: Pakirana je v tubici, cena pa okoli 5€.

  Ko sem fikni aparat odstranila, so bile dlesni malo bolj vnete. Zobna pasta je rahlo rdeče-rjave barve in se rahlo peni. Okus je res grozen /zelo zeliščast in čisto nasprotje od navadnih zobnih past/ – treba se ga je navaditi. Ob daljši uporabi in dodatno Gengigelom so se mi dlesni pozdravile in sedaj nimam težav. Uporabljam jo le občasno, tudi okus niti ni več grozen kot ob prvi uporabi.

  Nakup bom definitivno ponovila, če bom spet imela težave s krvavenjem dlesni, saj res pomaga.

  5/5

  #112387
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Najprej moram povedati, pa se ne hecam, da sem ob prvi in edini uporabi te paste bruhala. Resnično. Samo začela sem z ščetkanjem in me je okus prisilil v bruhanje. Priznam, da sem občutljiva in npr. bruham če kdorkoli zraven mene bruha ali kaj pdoobnega, ampak da bi zaradi zobne paste že kdaj, se mi pa ni še nikoli zgodilo.

  Jaz je torej ne uproabljam, ker je ne prenesem. Jo pa fant, ki prizna, da je okus ogaben, a se ga je navadil. Resnično pomaga pri krvavečih dlesnih in paradontozi, zato mi je žal, da okusa ne prenesem.

  Moja ocena je tako 1/5, fantova pa 4/5 zaradi okusa.

  #112388
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Meni je ta zobna pasta grozna. Kupila sem si jo po priporočilo zobozdravnice, ker sem imela težave s krvavenjem dlesni in sem se prestrašila, da lahko to vodi v paradontozo. Ampak jaz njenega okusa nisem prenašala, :no: saj se mi je zdelo kot bi si otirala samo sol v usta. :sick:
  Kupljeno tubo sem nato porabila vendar je vsekakor nikoli več ne kupim. Saj mi pri ohranjanju zdravih dlesni ravno tako pomagajo druge zeliščne zobne paste.

  Embalaža je enostavna in sicer v tubi. Je bele barve in normalne konsistence.

  Kupila sem jo v spletni lekarni po ceni 5,29€, vendar se dobi tudi v vseh drogerijah in bolje založenih trgovinah.

  Splošna ocena: 1/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico