PANASONIC – Heated Eyelash Curler

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki PANASONIC – Heated Eyelash Curler

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5072
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  Opis od proizvajalca:
  PANASONIC – Heated Eyelash Curler

  #118426
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama imam ze dva kodralnika trepalnic. Oba se segrejeta s tem da je eden za celotno dolzino trepalnic (izgleda kot klasicen, samo da se segreje). Drugi je pa podoben temu, samo da nima tega nastavka za krtacke.

  Ta izdelek sem dobila kot poslovno darilo za novo leto (yuppi!). Zelela sem si ga ze nekaj casa saj sem brala same dobre reci o njemu.

  Je v obliki svincnika z glavico ki se segreje (ima nek navoj zick), cez katero se da nastavek s krtacko. Sam kodralnik se hitro segreje (1min) in se ne pregreje.

  Priznam da me je bilo sprva strah, da bi se lahko opekla toda kodralnik se skoraj komaj zaznavno segreje. Se vedno pa povsem dovolj da ukrivi trepalnice. Sama uporaba je enostavna – pri korenini trepalnice ga nezno pritisnemo in pocakamo 10 sekund, potem isto ponovimo na koncu trepalnic.

  Sama ga bolj redko uporabljam v ta namen, saj imam naravno ukrivljene trepalnice se pa zgodi da kdaj katera leze v svojo smer in maskara ne naredi svojega dela pravilno.

  Bolj kot ne ga uporabljam za razcesavanje trepalnic, ce kdaj koncajo kakor pajkove noge. Za ta namen je izdelek genialen, saj stopi maskaro (tiste grudice) in trepalnice lepo razcese.

  Izdelek je prakticno narejen, tako da po uporabi lahko glavico odstranimo in ocistimo, kasneje pa na vse skupaj dodamo se pokrovcek. Sam izdelek je prirocen za nosenje okoli.

  Cena je okoli 20€, kar se mi ne zdi pretirano saj je izdelek zelo uporaben tudi za tiste ki ze imamo ukrivljene trepalnice.

  5/5 ker mi res odgovarja.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico