P2 – Color Victim Nail Polish

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte P2 – Color Victim Nail Polish

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5437
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Opis izdelka:
  Laki za nohte. Na voljo v več odtenkih.

  #130357
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam na žalost le tri njihove odtenke. :) Žal te znamke ni na voljo pri nas. Obstojnost je zelo dobra, saj mi zdržijo do 5 dni. Mehurčkajo se mi ne in se kar hitro sušijo, a vseeno uporabim še hitrosušeči nadlak. Z nanosom nimam nobenih težav, ker se vsi v moji zbirki zelo lepo nanašajo. Pigmentiranost je zelo dobra, saj za popoln nanos potrebujejo samo 2 pasti.

  V steklenički je 8ml vsebine. Čopič je bolj ozek in dolg, kar meni zalo odgovarja. Cena mislim, da je okoli 1,55€, kar je zelo ugodno in me še posebej jezi to, da jih ni na voljo pri nas. :)

  5/5

  #130358

  Trenutno si lastim le en p2 lak in sicer odtenek Lovely. Gre za nežno pink jelly odtenek. Za dobro prekrivnost potrebuje 3 sloje, vendar je mene zaradi tako lepe barve očaral, tako da mi to ni problem. Vedno dodam še 1 plast hitrosušečega nadlaka. Čopič je tanek ampak mi ne dela težav.

  Laki so zelo poceni, edina slabost je, da se dobijo le v nemških DM-ih.

  Če bom kdaj imela možnost obiskati nemški DM, si definitivno naredim zalogo.

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico