OPI – Nail lacquer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte OPI – Nail lacquer

Ta tema vsebuje 13 odgovorov, ima 14 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of romanab romanab 5 let nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4670
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Fotografijo je prispevala Lyra
  Opis izdelka:
  OPI lak za nohte.

  #107535
  Profile photo of Lyra
  Lyra
  Član

  Izbor barv je res fantastičen, ampak moji nohti z njimi ne sodelujejo ravno najbolje.
  Do zdaj se mi je super obnesel le en oddtenek-Holiday glow in mad as hatter, pa še to predvidevam da zaradi bleščic.

  Lak se mi okruši že po par urah, naslednji dan pa mi enostavno odstopi in gre iz nohta kot nalepka :S
  Prav tako mi čopič pri teh lakih ni všeč, ker je preširok za moje nohte. Pri mini verzijah pa je čopič super, le pokrovček je res majhen za oprijem.

  Lak je v lepi steklenički z ogromno količino 15ml. Prav tako nima mešala, kar se mi skoraj zdi potrebno, saj gre za lake z gostejšo konsistenco.

  Bom jih še kupila, če bo kakšen res lep oddtenek, drugače pa ne.

  Ocena: 2/5

  #107536
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama imam trenutno samo lakce iz Alice in Wonderland kolekcije, mini verzijo.

  Sploso ima OPI zelo lepe steklenicke, copic je med tanjsimi v mini verziji. V nasprotju z Lyro se meni zdijo opiji zelo obstojni. Sama sem nosila brez problemov rdeckota en teden s samo white tipom.

  Izbira barv je gromozanska, konstistenca lakov je ravno pravsnja da se ne zaliva pod obnohtno kozico.

  Cena pri nas je posteno zasoljena (14€?), kar se mi zdi hudo pretirana za en samcak lakec. Minijev se pa pri nas sploh ne dobi!
  Nakup ponovim, toda samo preko spleta ker je cena pri nas prevec huda za moj studentski zep (sploh ker ni opcije da bi sla iz trgovine s samo enim lakom).

  Moji nohti zadnje case ne sodelujejo dobro z nobenimi lakci, toda z OPIji pa je super! Pri vseh ostalih se mi odlepi lak kot nalepka, toda pri teh pa ne.

  4/5 (zaradi pretirane cene na nasem trgu)

  #107537
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Zaradi vsesplošnega navdušenja nad temi lakci sem si jih tudi sama nekaj nabavila in so tako obogatili mojo zbirko.

  Zaenkrat imam nekaj OPI-jev normalne velikosti in nekaj mini verzij. :silly:

  Žal z velikimi stekleničkami nisem zadovoljna. Najbolj me moti čopič, ki je absolutno preširok za moje nohte. Večina uporabnic pri teh lakcih hvali ravno čopič, sama pa sem nad njim razočarana. Svojih nohtov sploh ne znam normalno nalakirati, ker je čopič preširok oz. imam jaz preozke nohte. :(
  Mini verzije so mi pa povprečni lakci. Nanos je normalen, ker imajo majhen čopič.
  Obstojnost je povprečna. Sušijo se tudi ne pretirano dolgo.

  Na tujih spletnih straneh stanejo 5$ + poštnina, pri nas pa se cena teh lakcev giblje kar precej čez 10€.

  Splošna ocena: 3/5 (točke odbijem zaradi čopiča in zaradi cene)

  #107538
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Imam priblizno 40 OPI lakov in z njimi sem zadovoljna, niso pa moji najljubsi.

  Embalaza je lepa steklenicka s crnim pokrovckom, vsebine je 15ml. Transport dobro prenese (potrebno je paziti samo da se ne razbije).

  Laki se med sabo razlikujejo po konsistenci, nekateri so zelo tekoci, spet drugi bolj gosti, tako da je tudi nanos razlicen od odtenka do odtenka, nasplosno pa se lepo nanasajo.

  OPIji imajo pro-wide copic, ki pa je za moje nohte rfahlo presirok, tako da moram pri nanosu kar paziti da se ne popacam, vsekakor uporaba tega copica zahteva kar nekaj vaje, ce nimate res sirokih nohtov.

  Na izbiro je malo morje odtenkov, tako v redni ponudbi kot v konstantnih LE, barvna paleta se razteza vse od najbolj klasicnih pa do najbolj norih, nevsakdanjih barv, tako da bo vsaka z lahkoto nasla odtenek (ali vec :naughty5: ) zase.

  Susijo se dokaj hitro, ob uporabi hitrosusecega nadlaka je celotna manikura suha v priblizno 10ih minutah, je pa susenje razlicno od odtenka do odtenka.

  Obstojnost je na mojih nohtih nekaj srednjega, ob uporabi podlaka (stickey) in nadlaka (Essie Good to go, seche vite,….) brez problema zdrzijo nekje 3 dni, potem pa se (odvisno od odtenka) ze poznajo zlizane konice, nekateri se zacenjajo krusiti. Nekateri rdeci odtenki mi sicer brez problema zdrzijo tudi 5dni in vec, pri ostalih barvah pa je obstojnost malo slabsa.

  Cena je okoli 8USD preko spleta, pri nas so mislim da od 12 € naprej, sama jih kupujem samo preko spleta, saj se mi zdi 12€ obcutno prevec, glede na to da na spletu dobim za ta denar 2 odtenka. OPIje bom zagotovo se kupovala, predvsem LE, iz stalne kolekcije ze imam vse zeljene odtenke.

  Priporocam!

  #107539
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Opi lahkov imam pravtako lepo število in moram reči, da so res izjemni. Prekrasne barve, odlična obstojnost, sijaj in super čopič. Lak zdrži na nohtih cel teden tudi ob najbolj napornih opravilih in tudi če ne uporabljam rokavic.

  Moja ocena: 5.

  #107540
  Profile photo of muffin
  muffin
  Član

  Sama sem se popolnoma navdušila nad OPI lakci.. sicer jih je v moji zalogi šele 5, ampak moram priznati da wl je pa vsak dan daljša..
  Nemorem reči, da so slabe kvalitete saj meni zdržijo skoraj najdlje od lakov, ki jih imam. Prav tako je tekstura lakov odlična, vsah shimmrov in creame-ov. Sama sem navdušena nad čopičem in je eden boljših, ravno zato ker je ploščati in širok mi pomaga da lahko lepo nanesem lak na noht..

  Zelo mi je všeč izvirnost imen, kar ne morem se načuditi od kje jih iščejo :silly:

  ocena: 5/5

  #107541

  Trenutno si lastim 3 full size OPI-je in 2 minija. Steklenička je zelo lepa s črnim pokrovčkom in širokim ter ploskim čopičom, ki meni zelo odgovarja. Medtem ko mini steklenička je res MINI, čopič je mini in tako meni zelo zoprn. :mistake:

  Sam nanos je odvisen od strukture laka, imam enega Suedkota, ki se nanaša malo težavno, saj se zelo hitro suši, glitterčka (MAAH), ki potrebuje najmanj 2 sloja za polno prekrivnost in tudi pri tem je treba paziti, da je na čopiču dovolj laka. 2 creme laka pa sta zelo enostavna za nanašanje, hitro se sušita.

  Imam kar nekaj OPI lakov na WL, ker imajo zelo krasne odtenke, edino kar me moti je njihova cena, saj sem za en lak odštela 13€ v Maxiju. Na slovenskih spletnih prodajalnah se prodajajo za 10€, ampak tudi to je zame malce preveč. Mislim, da se bolj splača naročati OPI-je iz tujine ali pa se dogovoriti s kakšno američanko za swap.

  O obstojnosti je spet odvisno od finisha laka, suede lak mi zdrži brez nadlaka zelo malo, do dan 2, glitterček zdrži par dni, creme pa tudi.

  Nakup bom ponovila, sploh v primeru, če mi bo kakšen odtenek res zelo všeč!

  4/5 – le zaradi cene!

  #107542
  Profile photo of Tinchi
  Tinchi
  Član

  Zaenkrat imam samo kompletek 4 minijev ampak so me čisto očarali. Kupila sem kolekcijo Summer flutter (zaradi prečudovitega CMIYN) in sem res navdušena.

  Čopič je sicer malce težko držati (ker je RES mini) ampak na mojih nohtih drži super! So eni izmed bolj obstojnih lakov za moje nohte in sem res navdušena.

  Malo manj pa sem navdušena nad ceno in nad dostopnostjo. Cena se mi zdi veliko previsoka, tudi minije se preveč preplača in četudi sem zadovoljna z obstojnostjo in so mi nekatere barve naravnost čudovite ne vem, če si bom kupila kakšnega v normalni velikosti, če bo mogoče dobiti dvojčka v cenejši izvedbi.

  Ocena 4/5 (zaradi cene)

  #107543

  Kupila sem navaden črn lak, zaradi dobre prekrivnosti, ki je pri ostalih cenejših ne dobiš.

  Čopič je širok, vendar super, pigmentiranost pa odlična.
  En (ali dva) sloja zadostujeta.

  Manj dostopna je cena, ki se mi zdi previsoka za nakup vseh iz Wish Liste… :scared:
  Sploh v Sloveniji so cene gromozanske, če pa naročaš iz tujine je pa dražja poštnina.

  Ocena: 3/5 (zaradi cene in dostopnosti)

  #107544
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam 3 OPIje in sem z njimi zelo zadovoljna, edino moti me še vedno visoka cena, kar je glavni razlog, da jih nimam več.
  Všeč mi je, ker imajo različne kolekcije glede na trende in letne čase, všeč mi je tudi Designer kolekcija, polna holotov.
  Čopič je kar debel, pri minijah malo tanjši, a nanos je vseeno ok.
  Dovolj mi je včasih že en sloj, a dam iz navade raje 2.
  Steklenička mi je zelo lepa, čeprav mi je 15ml veliiiko preveč, saj imam dosti odtenkov in se taka količina težko porabi.
  Barvni izbor je dober, pri meni dobijo veliko plus točk, ker imajo super, smešna, zabavna imena odtenkov in ni vsak lak samo številka.
  V SLO bi lahko imeli več njihovih barv in stojal, čeprav ima Müller zadnje čase kar nekaj trend kolekcij.
  Obstojnost je dobra, po treh dneh zamenjam tako ali tako vsak lak.
  4/5 zaradi cene :)

  #107545
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Jaz imam tudi kar nekaj OPI lakov in sem nad njimi navdušena.
  Embalaža mi je zelo všeč, pokrovček dobro tesni.
  Nanašajo se brez problema, so dobro pigmentirani. Čopič je malo širši, meni zelo všečen.
  Tudi barvna paleta je pestra :thumbsup:
  Na mojih nohtih so tej laki eni izmed najbolj obstojnih.
  Minus je samo cena.
  4/5

  #107546
  Profile photo of Zoey
  Zoey
  Udeleženec

  V moji zbirki je samo okoli 5 OPI lakov. OPI ponuja res veliko paleto odtenkov in finish-ev lakov. Laki se lepo mažejo, obstojnost je kar dobra ob uporabi nadlaka in podlaka( lak ponavadi menjavam vsake 2 dni in težko bi rekla,da bi katerakoli manikura na mojih rokah zdržala veliko dlje).
  Cena je v Sloveniji res visoka, zato priporočam nakup v tujih spletnih trgovinah ali ebayu.
  5/5

  #107547
  Profile photo of romanab
  romanab
  Udeleženec

  V moji zbirki sta Louvre me, louvre me not in dim sum plum ter 2 mini kolekciji- Katy Perry in Circus ter dip dry drops, kapljice za hiro susenje laka.
  Nakup laka je upravicen preko spleta- polovicna cena, pri nas je 13 € -enkrat drazje.
  Lak se zlahka nanasa zaradi super copica, ki je patentiran. Pri minijih je malo tezji nanos zaradi velikosti.
  Laki so kar obstojni, seveda od barve in dela odvisno- v primerjavi z Essence in She so odlicni!
  Skoraj vsi potrebujejo dva nanosa za polno prekrivnost nohta. Ne grejo pa skupaj z nadlakom od Essence, vsaj z mojim ne, ustreza pa jim Barry M- tri v enem.
  Nakup bom vsekakor ponovila v nude odtenkih.
  Pri oceni sem upostevala ceno iz tujine, zato nisem nic odbila. Poleg Zoya lakcev moji favoriti, predvsem so mi vsec poimenovanja lakcev.

  Ocena 5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico