OMBIA NAIL – lak za nohte

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte OMBIA NAIL – lak za nohte

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of anchek anchek 7 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #3637
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Sestavin žal nimam; moje izkušnje- kljub velikodušni vsebini in meni všečni barvi (14 fresh berry), me je lak razočaral. Na začetku je bil možen še dokaj dober in enakomeren nanos, za spodobno namazane nohte sta bila potrebna dva nanosa. Po kakšnem mesecu pa se je tale lak pokvaril, kljub temu da je seveda še vedno znotraj roka uporabe- iz laka se je začela izločati modra barva (glej drugo sliko- zgornji rob!), ki se ne da premešati nazaj v enoten odtenek. Definitvno je to znak slabe kvalitete. Obstojnost je nekje dva dni. Dodaten minus je še pokrovček s katerim sem imela težave pri držanju v roki- je namreč zelo velik in okoren. Če se ne bi na dnu stekleničke začela usedati modra barva, bi ga zaradi barve porabila na stopalih.
  Odsvetujem.

  #24543
  Profile photo of anchek
  anchek
  Udeleženec

  jst imam rjavega, ker je bil to edini lak točno takšne barve, kot sem ga iskala zeloo dolgo časa. namazala sem se z njim mislim da samo trikrat, vendar mi je bil super, upam da se ne bo začelo z mojim dogajat kaj podobnega kot z Nininim :confused:
  Obstojni so pa laki na mojih nohtih s nadlakom vsi zelo, tako da o tem ne morem nič povedati, ker še nisem našla takega ki mi z nadlakom ne bi zdržal cel teden :wink1: tako da grejo vsi dol zaradi naveličanosti :naughty:

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico