OMBIA – dvofazni odstranjevalec očesnega MU

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Odstranjevalci ličil okrog oči OMBIA – dvofazni odstranjevalec očesnega MU

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 5 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3725
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Sestavine:
  aqua, isohexadecane, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, decyl glucoside, potassium phosphate, sodium chloride, polyaminopropyl biguanide, dipotassium phosphate, CI 61565

  Sestavinsko mnenje by Nina:
  Razen barvila, ki je dodano pri praktično vseh dvofaznih odstranjevalcih, je ostalo ok. Sestavinsko soliden izdelek.

  #38366
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Odstranjevalec sem kupila po priporocilu Nine in sem z njim zaenkrat zadovoljna.

  Embalaza ni nic kaj posebnega, lahko bi rekli da izgleda celo malo cheap, plastika pac. Doziranje je dokaj enostavno, vendar bi bilo lahko boljse.

  Uporabljam ga zvecer, za odstranjevanje ocesnega MUpa in svojo nalogo zares opravi odlicno, tudi ce imam na trepalnicah ogromno maskare (ali vodoodporno), lepo in z malo truda ocisti tudi vodoodporen eyeliner (tudi iz waterlina) in sencke. Potrebno kolicino zlijem na vatko, pridrzim na veki par sekund in nezno obrisem.

  Vsec mi je predvsem zato, ker mi, kljub temu da vsebuje oljno fazo, ne drazi oci, kar se rado dogaja pri dvofaznih odstranjevalcih. Predela okrog oci mi ne izsusi, niti ne pusca neprijetnega mastnega filma (tako kot veliko oljnih odstranjevalcev) oz. le tega enostavno odstranimo z vodo ali tonikom.

  V bistvu je to eden izmed najboljsih odstranjevalcev MUpa kar sem jih preizkusila do sedaj in mu ne morem ocitati niti ene slabe strani (razen morda malce cheap embalaze), tako da bo ostal moja stalnica.

  V steklenicki ga je 150ml, cena okrog 3,5€ v Hoferju kar se mi zdi prakticno smesno poceni, saj se lahko kosa z nekajkrat drazjimi izdelki.

  Priporocam vsem, ki si zelijo zares ucinkovitega odstranjevalca in imajo obcutljive oci!

  #38367
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Všeč mi je, ker je eden redkih, ki ne draži mojih oči in ker učinkovito odstrani očesni make-up. Sestavine – vodna faza in lipidna faza sestavljena iz silikonov, ogljikovodika; pufer (za uravnavanje pH-ja), konzervans, barvilo (tega bi lahko tudi izpustili, ampak v dvofaznih odstranjevalcih so barvila za nekatere že skoraj nujna – zato da vidimo, da smo fazi res dobro premešali). Kakšnega posebnega negovalnega učinka nima, svojo funkcijo dobro opravi, kože okrog oči ne izsuši. Minus je embalaža..neroden pokrovček in odprtina, ki otežujeta nanos na vatko.
  Nič slabši niti po učinku niti po sestavinah od podobnih odstranjevalcev, ki stanejo vsaj enkrat več kot ta.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico