Odstranitev znamenj po telesu – koliko časa traja vse skupaj

Ars Cosmetica Forum NEGA IN ZAŠČITA NEGA OBRAZA Odstranitev znamenj po telesu – koliko časa traja vse skupaj

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 2 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6971
  Profile photo of zmajcika
  zmajcika
  Član

  Živjo punce, ker sem nova, upam da mi boste spregledale, če sem slučajno svoje vprašanje postavila v nepravo temo. Sem pa uporabila iskalnik, beseda ZNAMENJA in mi je edino to vrglo ven.

  Gre se za to, da imam na telesu 3 znamenja (ki so čedalje bolj moteča, en je zelo blizu pasu ko imam oblečene npr kavbojke, drug je tik pod prsmi kjer je kost modrčka, tretji pa na vratu in se mi stalno kaka verižica zatakne obenj…), ki bi si jih rada dala odstranit, sploh ker se mi dozdeva, da se mi je eno znamenje začelo nekaj spreminjat pred kratkim, nisem pa 100%.
  V glavnem, vem da moram do svoje zdravnice, da mi napiše napotnico za pregled v kliničnem, me pa zanima koliko časa to traja, preden pride sploh do pregleda in potem do odstranitve?
  Odstranit ne bi šla samoplačniško.

  Hvala lepa vam za odgovore in lep pozdrav od nove ARS-ovke :lashing:

  #168583
  Profile photo of nikapika
  nikapika
  Udeleženec

  Splošen nasvet glede pregleda: prvi korak je tvoja osebna zdravnica, ki bo ocenila v kakšnem stanju so znamenja in koliko je nujna odstranitev – od tega je odvisno kaj ti bo na napotnico označila (nujno, hitro ali redno), od česar je spet odvisna čakalna doba. Ko boš enkrat tako daleč pa lahko izbiraš tudi med različnimi zdravstvenimi ustanovami, pri katerih je lahko čakalna doba različna, tako da se ti splača malo prečekirati in potelefonirati naokoli.

  #168584
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  moj postopek je bil tak – splošna mi je dala napotnico za dermatologa, tam so ugotovili, da niso nevarna znamenja in so me napotili h kirurgu plastiku. lahko bi šla pa tudi kar direkt k njemu, tudi on pogleda in oceni nevarnost oz. če je potreba te napoti dermatologu.

  moje izkušnje so bile super, postopek je bil hiter, malo je bolela injekcija, odstranitev se ne čuti. tisti dan je priporočljivo, da greš domov in počivaš, da ne pride do kakšnih krvavitev (majhna možnost, ampak bolje ne tvegati). brazgotine nimam, samo pigmentni madež na mestu, kjer je bila pika. odstranili so mi 3 – dve pri popku in eno na vratu. verjetno bom šla ponovno, ker imam eno v pregibu roke in eno majhno med vratom in brado.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico