ODOL-MED 3 – Samt Weiss zobna pasta

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega zob in ustne votline ODOL-MED 3 – Samt Weiss zobna pasta

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of sara30 sara30 7 let, 1 mesec nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4774
  Profile photo of sara30
  sara30
  Član


  Sestavine:
  aqua, hydrated silica, sorbitol, glycerin, pentasodium triphosphate, PEG-6, sodium Lauryl sulfate, aroma, titanium dioxide, xanthan gum, sodium fluoride, sodium saccharin, sodium hydroxide, limonene, CI 73360, CI 74160, CI 74260

  Opis izdelka:
  Odol-Med 3 zobna krema ima trojno funkcijo: ščiti pred kariesom, nastajanjem paradontoze in nastajanjem zobnega kamna.

  #112409
  Profile photo of sara30
  sara30
  Član

  Tole zobno pasto uporabljam že vrsto let. Nerada menjavam. Ponavadi se je zgodilo, da ko sem pasto zamenjala ali jo samo poskusila, mi ni bila po občutku na zobeh ravno všeč. Imam občutljive dlesni. Uporabljam tudi ščetko Sonicare (Philips). Z uporabo te ščetke so se mi dlesni precej izboljšale in nimam več težav z občutljivostjo: Me pa zelo moti, če ti po umivanju ostane na zobeh spoliran občutek.

  S to pasto teh težav nimam. Sem jo pa vedno imela, kadar sem pri fantu poskusila njegovo. Bljak. Pasta se dobro peni; ravno prav. Po umivanju pusti svež občutek na zobeh in tudi ni preagresiven okus.
  Edino, kar mi v njej ni všeč oz. je zastrašujoče, ker je vse več negativnosti glede Fluora, je ravno ta Fluor in Sodium Lauryl Sulfate. Nista ravno zaželjena. Vendar do zdaj sem jo zato še vseeno uporabljala, ker nisem našla kaj boljšega.

  Odol-Med ne prodajajo povsod. V Mullerju jo imajo vedno. V DEM-u sem jo dobila; so pa prenehali s prodajo ravno pred kakimi dvemi meseci. Drugje te paste še nisem zasledila.
  Cena je v Mullerju 2,80 eura za 75 ml vsebine.

  Ker mi je do zdaj ta pasta najboljša, ji zato dodelim oceno 5.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico