Oblačila za otroke

Ars Cosmetica Forum OSTALO OTROCI, STARŠI IN NOSEČNOST Oblačila za otroke

Ta tema vsebuje 15 odgovorov, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of nikapika nikapika 5 mesecev, 1 teden nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6889
  Profile photo of nikapika
  nikapika
  Udeleženec

  Danes sem odkrila tale članek:
  http://www.starsevalnica.com/seznam-tujih-spletnih-trgovin-z-otroskimi-oblacili/

  Seveda sem pregledala predloge za različne spletne trgovine, od naštetih poznam le Nextdirect, ki ga lahko le pohvalim.

  Padel pa mi je v oči še Gap. Sem že slišala, da je v UK in ZDA precej popularen, ampak me zanima če ima katera kakšno konkretno izkušnjo z njihovimi oblačili za otroke?

  #166756
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Jaz osebno nimam izkušenj, sem pa od znank slišala pohvale. Moja naslednja postaja bo Next, ki ga je tudi Maestra zelo pohvalila, potem bo pa tudi Gap počasi prišel na vrsto. :lol1:

  #166757
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  Jaz sem včasih v zagrebškem Gapu kaj za nečaka kupila. Nič posebnega, bom rekla. Niti ne vem, kakšna so dekliška oblačila, ker sem vedno gledala samo deška, ta so pa – če mene vprašate – povsod enaka, če kupuješ športne jopice, jeans, ipd.

  Glede kakovosti nič posebnega, glede izvirnosti ravno tako ne, cenovno tudi ne dragi, je pa vseeno fino kdaj kupiti kakšno drugo znamko, ki je v SLO ni možno dobiti na vsakem vogalu.

  #166758
  Profile photo of nikapika
  nikapika
  Udeleženec

  Bom verjetno ostala kar pri nextu – cene zadovoljive (sploh pri več-pack), kvaliteta pa dobra. Kupovala sem sicer čisto basic stvari – pižame, majčke, spodnje dele trenirk in jih praktično ni bilo mogoče uničiti. Npr. mali je dve pižamici gural non stop dve leti – oprane in sušene v sušilcu po moje več kot 100x, pa se praktično ni videlo, da so bile tolikokrat obdelane.

  Na hrvaškem so menda celo odprli fizične next trgovine. Kakšna je ponudba pojma nimam.

  #331498
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  Ker bom očitno imela čez praktično nekaj tednov tudi sama vse večje potrebe po nakupovanju otroških oblačilc, me zanima, če ste odkrile še kaj novega, zanimivega na spletu, kar se trgovin tiče?

  #331507
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Jaz kupim večino pri nas, ko so akcije. Tako Nama kot Modiana/Maxi imajo dostikrat 20-30% (oboji imajo Name It), prav tako Bambini (Name It – praktično najboljša price-performance oblačila).

  S&D ima tudi dobre cene, če se včlaniš v njihov klub in prejemaš SMS s ponudbami. Hitro je 20% popusta, pa vse tja do 50%, ko se menjajo sezone. Ponavadi pri njih vzamem Kanz pižamice in lepše cotke.

  V prvem letu se mi zdi, da se od bodijev najbolj obnesejo elastične verzije, ki rastejo s tamalimi: Clar bambus, Name It dražja različica.

  Za cenejša oblačila pa še vedno vodi Lidl. H&M je meni precenjen, C&A še ima kaj, a sem cenovno tako hitro na istem kot pri Name It in Kanzu s popustom, da sploh še redko zavijem tja.

  Mana, Kik in še ena podobna trgovina so pohvaljeni od tistih, ki jim je cena prioriteta.

  #331511
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  OK, načeloma poznam vse navedene znamke razen Clar bambus? Kje se pa to dobi?

  #331512
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Baby Center. Boš na mojih presodila ali so OK. :lol1:

  #331514
  Profile photo of nikapika
  nikapika
  Udeleženec

  Jaz čisto majhnih oblačil ne kupujem več, ampak mi je bila Clar znamka svoje čase zakon, res kvaliteta. Od zgoraj omenjenih še vedno kupujem Kanz oz. S & D – v glavnem s popustom in na razprodajah.

  Mislim, da še ni bil omenjen S.oliver – v glavnem fine reči, na razprodajah so cene ugodne.

  Za sproti/vsak dan pa vzamem predvsem kaj v Lidlu in Hoferju.

  Včasih zaidem tudi v C&A in H&M, ampak kot ugotavlja Gejba, če vzameš v kanzu ali S.oliverju s popustom so cene zelo primerljive, stvari pa lepše.

  #331515
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  s.Oliver mi v zadnjem času ni najbolj jasen. Nekatere cote so pod kritiko, druge spet vrhunska kvaliteta … Podobno opažam tudi pri oblačilih za odrasle. Najdejo se res super kosi, ki so na akcijah čisto dostopni (tale jaknica je pravi cortek :heart: ), ampak sem že imela vračila, ker se je oblačilo takoj strgalo …
  Torej so šli iz znamke, kjer ni bilo treba kaj preveč preverjat kvalitete, do znamke, kjer izdelek 2x pregledam, da se mi le ne bo spet treba ukvarjat z vračilom.

  #331532
  Profile photo of nikapika
  nikapika
  Udeleženec

  Dejansko njihovi izdelki lahko varirarajo po kvaliteti, pa tudi po velikosti. Tako kot praviš Gejba je bila ta znamka neki let nazaj zakon ker si točno vedel kakšno kvaliteto in velikost lahko pričakuješ. Sicer nekih strašno slabih izkušenj nisem imela, razen da je nekaj majic – takole od oka 10 kosov pri 4 družinskih članih (pa imamo res veliko njihovih stvari) – po pranju dobilo luknjice, torej prej nikjer ni bilo videti kakšne fizične poškodbe, ko pa je majica prišla iz stroja, je imela eno ali dve luknji. Najprej sem obdolžila pralni stroj, ampak mislim, da ni kriv, saj se je situacija pojavila le pri omenjenih s.Oliverjevih in pa pri majicah iz C&A

  #331533
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Pri meni so bile takšne hčerkine pajkice. Sem jih samo nesla nazaj. :ermm:

  #331597
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  Pri meni so se luknjice pojavljale na S.Oliver bombažnih majicah zame in sem jih nehala kupovati. Še vedno pa v njihovem “sale” oddelku v spl. trgovini redno kupujem puloverje možu, se dobi ful ugodno.

  #331610
  Profile photo of nikapika
  nikapika
  Udeleženec

  jp, res je. Tudi sicer se splača redno čekirati njihovo spletno trgovino, saj cene precej nihajo, pa izbira (vsaj številk) je bistveno večja.

  #331624
  Profile photo of goga
  goga
  Udeleženec

  Jaz sem ful zadovoljna s H&M bodiji. Ostalo pa kakor kje. Najslabše se je obnesel C&A.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico