NUBAR – Nail lacquer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte NUBAR – Nail lacquer

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 2 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4880
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  NUBAR – Nail lacquer

  Fotografijo je prispevala Lyra :flower2:

  #115703

  Moj prvi Nubarček je bil Petunia Sparkle – roza glitter lak, ki je prekrasen. Zelo prijazna arsovka amai ga je naročila z amazona še zame, plačale sva pa 7€ na lak s poštnino vred.

  Flaška je rahlo trebušasta z malo širšim ročajem, zelo prikupna in lepa. Nanos glitterčka je sicer malce težaven, saj je potrebo imeti dovolj laka na čopiču, ker čopič zna za sabo pobirati namazan lak. MOja Petunia potrebuje 3 plasti, da zgleda tipi top. Suši se bolj v mat, zato za shiny verzijo vedno dodam še TC. Suši se tudi brez TC zelo hitro. Obstojnost je zelo dolga, imela sem ga 5 dni pa je bila manikura kot nova, dodala sem še hitrosušeči nadlak.

  Odstranjevanje je kot se za glitterčke spodobi zelo težavno, sploh če se ga lotite le z vatko in acetonom in drgnete. Sama uporabljam odstranjevanje s folijo, kjer vatko namočim v aceton, položim na površino nohta in ovijem s kosom alu folije. Počakam par minut in potegnem z nohta vatko in folijo. Lak v celoti ostane na vatki, če še kje ostane pa vzamem vatirano palčko in odstranim še ostalo.

  Upam, da jih bodo v prihodnosti začeli prodajati še pri nas, ker imam nagledanih kar nekaj odtenkov. Seveda za neko primerno ceno.

  5/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico