NIVEA – Gel za tuširanje & britje

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Čiščenje telesa NIVEA – Gel za tuširanje & britje

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5407


  Opis izdelka:
  Gel za tuširanje in britje z avokadovim oljem in nežnim vonjem marakuje.

  #130280

  Še en Nivein gel, ki sem ga kupila čisto po naključju. Cena je okoli 3€ kot vsi ostali Niveini geli, kupila sm ga pa, ker je bil popust v knjižici bonov v DM. Ker se večkrat z britvico podepiliram po nogah kar med tuširanjem in ponavadi uporabim kar gel, ki ga uporabljam, sem ga kupila, da vidim, če ima kaj drugačnega učinka kot ostali.

  Gel diši, ampak je enak kot vsi ostali geli v tej liniji, tako, da niti ne vem, čemu bi bil tale gel bolj primern za tuširanje in britje. Zelo se peni, kar mi je všeč. Kot gel se super obnese, koža je mehka in gladka po uporabi, vonja pa se še nekaj časa po uporabi. Kar se britja tiče, pa ni nič lažje ali težje – kot ponavadi z vsakim gelom za tuširanje, ki ga uporabljam.

  Nakupa verjetno ne bom ponovila, saj me ni prepričal.

  4/5

  #130281
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Gel sem najprej dobila kot tester od Nivee in že takrat mi je bil všeč. Nikoli ga nisem oprabljala za celo telo, ampak samo za noge, kot gel za britje. Kožo je res dobro pripravil na britje, po britju je bila mehka(imam suho kožo) in tudi britvica je drsela zares lepo, bilo pa je manj packarije kot s kremo ali navadno peno za britje.
  Nakup ponavljam že od prvega srečanja in ga bom še vnaprej. Ne morem govoriti o daljšem pozitivnem učinku na kožo, ker ga uporabljam samo za noge, pa še po vsakem tuširanju se namažem s hranljivim maslom ali kremo.
  Gel mi lepo diši, konsistence je dovolj goste, lepo se nanaša in se ne peni ravno veliko, ampak naredi tako posebno plast, ki pomaga pri lažjem britju.
  Cena je okoli 3Eur, zato ga priporočam.
  Ocena 4/5.

  #130282
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Kupila sem ga iz firbca, da vidim kakšen je.
  Meni je po učinku enak kot ostali Niveini geli za tuširanje. Diši, ampak na moji koži se ne obdrži dolgo. Ponavadi si kar med tuširanjem pobrijem noge. Tale gel se lepo speni, ampak je vseeno boljši učinek če se obrijem s peno za britje. Za kak izhod v sili bom to ponucala. Noge imam po britju s tem gelom suhe, tako da moram obvezno uporabiti kremo ali butter. Po ostalem telesu mi je izsušuje kože, tako da krivim kombinacijo britvice in tega gela za to.
  Nakupa verjetno ne bom ponovila, mu dam nekaj srednjega
  3/5

  #130283
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ker se pogosto brijem med tuširanjem in ponavadi kar z gelom za tuširanje, se mi je tole zdela zelo dobra ideja, da to dvoje združimo. :))
  Zaradi tega se je ta gel kar kmalu znašel tudi pri meni.

  Gel se mi ne zdi nič kaj posebnega, njegova pena je samo malce bolj čvrsta in zaradi tega je potem britje lažje. Ampak sem imela že prej veliko gelov, ki so tudi imeli malo bolj gosto peno in je bilo britje popolnoma enako kot s tem gelom. :roll: Mislim, da je to samo marketinška fora (no, in js sem padla na njo :lol1: , ker sem si gel kupila samo zaradi tega).

  Vonj je prijeten, ampak nič posebnega. Embalaža je klasična flaška na pokrovček. Doziranje enostavno kot pri vseh Niveiinih gelih.

  Na voljo v večjih trgovinah in drogerijah. Cena je 2.89€.

  Splošna ocena: 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico