NIVEA – Creamy Metal Eyeshadow

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči NIVEA – Creamy Metal Eyeshadow

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5010
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  NIVEA – Creamy Metal Eyeshadow

  #118262
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Kremno sencko sem si kupila, ko sem se mislila da bi se mi morda lahko obnesla kot podlaga za sencke.

  Izdelek je v tubi, katera spomominja na tempere/oljenke. Sama embalaza se mi ne zdi prirocna za prenasanje, saj je iz aluminija in se hitro kaj preluknja, odlomi.

  Imam ga v zlatem odtenku, ceprav sem si zelela belega. Prodajalka mi je povedala, da naslednji teden dobijo nove stvari od nivee in da bodo tudi te kremne sencke. In glej ga zlomka, pridem teden kasneje in niso sploh vec imeli kremnih senck! Sploh, niti ene!

  Izdelek je kremaste strukture, nekje srednje goste, nezen na dotik in lahko mazljiv. Je tudi med bolj mastnimi, saj mi veko zamasti precej hitro.

  Preizkusila sem ga brez nobene podlage ter cez CS Exe Poxy. Brez podlage se mi je v roku par minut zalezel v gubo, brez podlage s sencko gor mi je zdrzal se nekaj urc…
  S podlago in sencko cez pa je kar konkretno stevilo ur zdrza. Na zalost se vedno ne do vecera.

  Cena je bila nekje okoli 7€, kar se mi ne zdi veliko sploh ce vam izdelek odgovarja. Meni zal ne, toda za porabit bo (sploh ker mi je vsec obcutek te kremaste sencke na kozi).

  Zelela sem si sicer kremasto sencko visjega cenovnega razreda (ki je bila malo pod 40€), toda sem se raje odlocila za cenejso varianto da ne bi metala kar tako denarja stran.

  Meni zal ne odgovarja, saj imam prevec mastne sencke za kremaste sencke na splosno.

  3/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico